Bihorenii vor evolua, pe terenul revelatiei returului

1
Posted March 26, 2015 by Lucian Popa in Fotbal

DSCN3618FC Bihor va disputa sâmbătă, 28 martie de la ora 11, următorul joc din campionatul Ligii a II-a.

În ultima etapă din sezonul regulat al Seriei a II-a, runda cu numărul 22, FC Bihor va juca la Caransebeș, în compania formației locale FC. Partida va opune două echipe ce luptă pentru evitarea locului care duce la barajul de retrogradare, FC Caransebeș, situată pe locul VIII, cu 20 de puncte și FC Bihor, de pe locul X, cu 16 puncte.

„Suntem conștienți cu toții de importanța acestui meci și de valoarea punctelor puse în joc, puncte care vor conta în ierarhia finală a campionatului, de aceea vom face tot posibilul și tot ceea ce ne stă în putință să încercăm să obținem puncte în acest meci, lucru care nu cred că este imposibil de realizat. Sper ca până la începutul meciului să putem găsi și capacita jucătorii care să poată realiza obiectivul acestui joc”, a declarat antrenorul principal al FC Bihor, Călin Cheregi.

Tehnicianul orădean se confruntă cu o singură problemă de lot înaintea disputei de la Caransebeș, fundașul Dorin Mihuț fiind suspendat pentru cumul de cartonașe.

În meciul tur, din toamnă, de la Oradea, FC Bihor s-a impus cu scorul de 1-0, pe 1 noiembrie, când a obținut prima victorie din actuala ediție de campionat.

Deplasarea echipei FC Bihor spre Caransebeș se va face vineri, 27 martie de la ora 13.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

Un comentariu


  1.  
    un bihorean

    si acuma trebuiesc capacitati dupa ce au primit banii ?…ar trebuii sa are terenul acolo…sa demonstreze ca au valoare si ca dau totul pentru clubul asta…care de altfel i-a lansat in fotbal…daca nu ai rezultate…nu ai sponsori, nu ai suporteri, nu ai nimic

Adauga un comentariu


(obligatoriu)