Corina Caprioriu pe locul trei, Larisa Florian pe sapte

0
Posted March 31, 2015 by Lucian Popa in Sporturi de contact
Ciao restaurant - pizzerie

sandaSportiva română Corina Căprioriu a ocupat locul al treilea în limitele categoriei 57 kg, vineri, la Grand Prix-ul de judo de la Samsun (Turcia).

În meciul decisiv pentru medalia de bronz, vicecampioana olimpică de la Londra a învins-o pe germanca Johanna Mueller. Căprioriu a început cu o victorie în fața belarusei Anastasia Arhipova, apoi a învins-o pe austriaca Tina Zeltner, în sferturi, pierzând semifinala cu Viola Waechter (Germania).

Tot la cat. 57 kg, Loredana Ohâi a fost învinsă în primul tur de Zeltner.

La cat. 48 kg, Monica Ungureanu a ratat medalia de bronz, după ce a fost întrecută în meciul decisiv de Taciana Lima (Guineea Bissau). Anterior, Ungureanu a învins-o în primul tur pe Cristina Budescu (R. Moldova), în sferturi a dispus de brazilianca Sarah Menezes, dar a cedat în semifinala cu Paula Pareto (Argentina).

Violeta Dumitru (48 kg) a pierdut în runda inaugurală în fața sportivei spaniole Julia Figueroa.

În limitele cat. 52 kg, orădeanca Larisa Florian a trecut în primul tur de Hela Ayari (Tunisia), apoi a învins-o pe finlandeza Jaana Sundberg, fiind învinsă în sferturi de irlandeza Lisa Kearney, iar apoi în recalificări de poloneza Agata Perenc, încheind pe locul 7.

La masculin, Laszlo Szoke a fost învins în turul al doilea la cat. 66 kg de turcul Bilal Ciloglu, după ce îl învinsese pe iranianul Ghassem Nourizadeh.

La competiție participă 499 de judoka din 68 de țări, 311 de sportivi la masculin și 188 la feminin.

agerpres.ro


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)