Juniorii III de la CS Crisul, victorii categorice la primul turneu semifinal

0
Posted March 2, 2015 by Lucian Popa in Polo

001La obişnuita conferinţă de presă de luni, găzduită de CS Crişul Oradea, Ionel Bungău director general a făcut publice rezultatele obţinute de sportivii clubului în competiţiile desfăşurate. Astfel secţia de polo juniori III, antrenată de Cosmin Goina a reuşit victorii pe linie 21-1 cu CSM Oradea, 15-1 cu CS Viitorul Cluj-Napoca, 25-2 cu Amefa Arad, 20-2 cu Minimax Târgu Mureş, 20-1 cu Torpi Târgu Mureş şi 25-4 cu CSM Braşov. Aceste victorii au contat pentru primul turneu al categoriei de juniori III care s-a desfăşurat la Oradea. Urmează în perioada 26-29 martie primul turneu al categoriei juniori Ii dar la Târgu Mureş.

De asemenea trei pugilişti şi anume Cosmin Călugăr 46 kilograme, Dnuţ Cotuna 48 kilograme şi Norbert Buzaş 52 kilograme vor reprezenta CS Crişul la Campionatele naţionale de box pentru juniori ce vor avea loc la Buzău. Maxi Sport Services, in parteneriat cu Federatia Romana de Box (FRB), organizeaza finala Campionatului National (CN) 2015 pentru juniori la box amator. In programul evenimentului figureaza urmatoarele categorii de greutate: 46 kilograme, 48 kg, 50 kg, 52 kg, 54 kg, 57kg, 60 kg, 63 kg, 66 kg, 70 kg, 75 kg, 80 kg si + 80 kg. O intalnire are 3 reprize a cate 2 minute fiecare, cu pauza de 1 minut intre runde. Inscrierile se trimit federatiei de profil pana cel mai tarziu in ziua de 5 martie, iar vizita medicala si cantarul sunt programate pentru luni, 9 martie 2015 (orele 8-10), la Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” din Buzau.

Referitor la secţia de judo unde la recentele Campionatele Naţionale de Under 23, clubul a obţinut doar o medalie de bronz, Ionel Bungău a fost dezamăgit de rezultate şi de faptul că unele sportive puteau mai mult, dar au fost neatente şi au ratat alte două medalii.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)