Luna martie, program incarcat pentru judoka oradeni

0
Posted March 3, 2015 by Lucian Popa in Sporturi de contact
Ciao restaurant - pizzerie

lariDupă ce în urmă cu puţin timp judoka orădeni legitimaţi la CS Crişul, LPS Bihorul şi JC Liberty au reuşit să obţină 12 medalii în cadrul Campionatului Naţional Under 23, desfăşurate la Oradea pentru ei urmează o perioadă extrem de încărcată. Astfel în perioada 7-8 martie o parte dintre judoka bihoreni vor participa la Campionatul Naţional pe echipe la Satu Mare, seniori Divizia „A”. La competitia de judo gazduita de Sala de Sport a Liceului cu Program Sportiv (LPS) Ecaterina Both, se lupta la categoriile -52 kg, -57 kg, -63 kg, -70 kg si +70 kg la feminin, respectiv la -66 kg, -73 kg, -81 kg, -90 kg, +90 kg la masculin. Programul evenimentului sportiv de la Satu Mare incepe vineri, 6 martie, la Hotel Vila Boda, cu validarea inscrierilor si tragerea la sorti, iar in acelasi timp, la sala de sport a LPS se va desfasura proba cantarului.

De asemenea o serie de judoka cum ar fi Kunszabo Luca, Vlad Vişan, Farcaş Zoltan sau Florian Andreea vor participa la un stagiu de pregătire în perioada 9-14 martie la Nymburk (Cehia), iar în perioada 14-15 martie Larisa Florian (foto in albastru) va participa însoţită de Aurelian Flesz la Openul African Casablanca (Maroc).

Din nou în perioada 20-21 martie la Baia Mare vor avea loc Campionatele Naţionale de judo Under 21 în cadrul cărora se vor înscrie mai mulţi judoka bihoreni în paralel având loc şi Cupa Europeană de la Sarajevo (Bosnia). În fine, în intervalul 27-28 martie la Samson (Turcia) să aibă loc o nouă competiţie din cadrul Cupei Europei.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)