Antrenorul oradean Ionut Hodisan munceste alaturi de viitori campioni

0
Posted April 14, 2015 by Lucian Popa in Tenis

ioJuniorul român Radu Macovei (Pro AS Sibiu, 14 ani) a câștigat turneul Iraklion Junior Tournament (Grecia, categoria 3, U14 ), după ce l-a învins în finală pe italianul Pietro Marino, cu scorul de 6-2, 6-3.
Desemnat cap de serie nr. 4, Radu a trecut în drumul său spre titlu și de principalul favorit al competiției, Lorenzo Musetti (Italia), fiind singurul meci câștigat în 3 seturi, 6-4, 2-6, 6-0
“Este primul turneu internațional câștigat de mine. A fost o săptămână extraordinară, am jucat pe o suprafață pe care mie îmi place mult, hard, iar la final mi-am făcut cel mai frumos cadou de ziua mea (n.r.- pe 6 aprilie a împlinit 14 ani), trofeul competiției.
Cel mai greu meci a fost cel din semifinală, cu principalul favorit al turneului, dar mă bucur că totul s-a terminat cu bine”, a spus Radu, care a fost însoțit de antrenorul orădean Ionuț Hodișan (foto).

Radu Macovei se pregătește acum de Selecții, care vor avea loc la Centrul Național de Tenis din București.

Celălat jucător român prezent pe tabloul de simplu, masculin, Vlad Marcu a fost eliminat în primul tur.

La feminin, junioara română Lavinia Savu (Pro AS Sibiu, 14 ani), cap de serie nr. 1, a ajuns până în ultimul act al competiției, pe tabloul de simplu, fiind întrecută de rusoaica Maria Odintsova, scor 6-2, 7-6(1). În semifinale, Lavinia a eliminat o altă conațională Bianca Ilinca, favorita nr. 4, cu scorul de 6-0, 6-4, iar campioana competiției, Odintsova, a trecut în sferturi de finală de o altă jucătoare din România, Maria Radu, scor 6-2, 6-2.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)