Cristian Sapunaru ar putea reintra in circuitul echipei nationale

0
Posted April 23, 2015 by Lucian Popa in Fotbal
Ciao restaurant - pizzerie

salEchipa națională e pregătită să aibă parte de una dintre marile surprize ale anului la următorul meci pe care prima reprezentativă îl va susține pe 13 iunie, în deplasarea din Irlanda de Nord. Anghel Iordănescu, selecționerul primei reprezentative, a decis să convoace un jucător care s-a retras în 2011, ultimul meci disputat în “tricolor” fiind în 2011, cu Bosnia.
Viorel Moldovan, unul dintre secunzii lui Anghel Iordănescu, a purtat o discuție privată după meciul dintre Rapid și Concordia Chiajna cu Săpunaru (foto), fundașului fiindu-i transmisă dorința staff-ului de la prima reprezentativă, în special a “Generalului”.

fanatik.ro
“Avem nevoie de tine la națională, Cristi! Ești unul dintre cei mai importanți jucători români, experiența ta este necesară pentru națională, în jurul tău pot crește jucătorii tineri. Știm că ai spus că nu mai vrei să vii la națională, dar diferendul l-ai avut cu Pițurcă. Dacă joci la fel ca pînă acum și estă sănătos, ești convocat cu Irlanda de Nord”, a fost mesajul transmis de Viorel Moldovan.
Săpunaru a acceptat!
Chiar dacă a criticat dur atitudinea lui Victor Pițurcă față de jucătorii care vin la națională, ceea ce a dus la ruperea față de prima reprezentativă, Cristian Săpunaru a acceptat prompt și instant oferta venită de la Viorel Moldovan, fost antrenor al formației din Giulești.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)