CS Osorhei nu se regaseste in acest retur

0
Posted April 12, 2015 by Lucian Popa in Fotbal
Ciao restaurant - pizzerie

fotoCS Oşorhei n-a depăşit pasa neagră pe care o traversează şi a mai consemnat un eşec pe teren propriu: 0-2 cu Metalurgistul Cugir. În ciuda faptului că a venit la Alparea fără căpitanul echipei, Itu (suspendat), fără golgheterul Cîrstean (a refuzat să efectueze deplasarea) şi fără Stăncescu (lăsat în afara lotului), Metalurgistul s-a bătut pentru fiecare minge din primul până în ultimul minut şi s-a impus cu după goluri marcate în debut, respectiv pe final de partidă.

Bihorenii, fără Ovidiu Popa (suspendat) au început curajos jocul dar Magda a fost oprit în primul minut în situaţie iminentă de gol pentru un ofsaid. Oaspeţii au dat un prim semnal de alarmă în minutul 3 când Bold nu l-a surprins pe Deac cu un şut centrare pentru ca patru minute mai târziu Gornea, scăpat singur pe 16 metri să trimită cu latul, pe lângă portarul bihorean, în colţul din stânga acestuia. În minutul 27 Şerban Pop a ratat o ocazie monumentală, acesta trimiţând mingea cu capul în bară, din poziţie excelentă. În minutul 33, Iovănescu a rămas singur cu portarul gazdelor, însă a tras pe lângă poartă. După pauză tot oaspeţii au avut o primă mare ocazie când Goronea a rămas singur cu goalkeeper-ul Oşorheiului, însă şutul său a nimerit bara. La 0-1 gazdele au solicitat de două ori lovitură de la 11 metri la faze „suspecte” în suprafaţa de pedeapsă a echipei din Cugir. Scorul final: 0-2, a fost stabilit în minutul 86 de Pîntea, care a şutat plasat, în colţul lung, de la circa 14 metri. Metalurgistul Cugir a reuşit să facă uitat atât eşecul de acasă: 0-3 cu FCM Baia Mare cât şi înfrângerea din tur cu CS Oşorhei (2-3). Acesta a fost al patrulea eşec consecutiv la „zero” pentru CS Oşorhei şi al cincilea meci la rând fără victorie pentru bihoreni.

CS Oşorhei: Deac – Turcan, Lavrincsik, Pintea, Henring – Şerban Pop, Magda – Hosu, Trip, Răzvan Giura – Sorin Ban. Antrenor: Rudy Kovacs.

Metalurgistul Cugir: Gurincu – Bold, Şt. Radu, Gugu, Medeşan, Ispas (88, Negru), Olteanu (86, Șuteu), Neagu, Piko, Goronea (84, Tăban), Iovănescu (65, Pîntea). Antrenor Cristian Coroian


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)