EXCLUSIV: FC Bihor nu are banii pentru necesari pentru achitarea baremului de arbitraj!!!

2
Posted April 27, 2015 by Lucian Popa in Fotbal

020Problemele celor de la FC Bihor nu se mai termină. Echipa bihoreană de fotbal se află într-o situaţie extrem, extrem de neplăcută. După meciul de campionat din play-out-ul Ligii a II-a, Seria a II-a de sâmbătă 25 aprilie dintre FC Bihor – FC Caransebeş, scor 0-3, conducerea administrativă nu a reuşit să facă rost de banii necesari achitării baremului de arbitraj nici până luni 27 aprilie. Ameninţaţi tot mai serios cu falimentul, neplătiţi de luni de zile, fotbaliştii lui FC Bihor sunt la capătul răbdării. Sâmbătă 2 mai au etapă programată deocamdată la Şoimi Pâncota, dar acest meci este în pericol de disputare. Jocul este unul crucial pentru ambele formaţii aflate în luptă drectă pentru evitarea locului care duce la baraj.

Dacă până marţi 28 aprilie nu se va achita baremul de arbitraj, este posibil ca meciul cu cei de la Pâncoa să nu mai fie programat. Astfel gruparea din Iosif Vulcan este foarte aproape de excluderea din campionat. Deocamdată unii sponsori care au mai ajutat clubul nu sunt dispuţi să continue să ajute fără nicio  perspectivă. În aceste condiţii deocamdată nu se întrevăd multe şanse pentru ca echipa să termine întrecerea, mai fiind de disputat două etape, la Pâncota şi acasă cu CSM Râmnicu Vâlcea.

 


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

  1.  
    un bihorean

    daca asa avea banii altora, maine as plati toate datoriile si as prelua clubul…e un club care in cativa ani poate genera profit, bineinteles cu o organizare buna si putina disciplina administrativa…e un club iubit, cu istorie, suporteri, performante, un centru de copii bun, o baza sportiva ok

Adauga un comentariu


(obligatoriu)