Oradea va gazdui un turneu de Grand Sleam pentru amatori

0
Posted April 6, 2015 by Lucian Popa in Tenis

teMai mult de 300 de turnee sunt cuprinse in calendarul competitional al proiectului „Tenis Partener – Tenis pentru Toti”. Proiect care-si cunoaste acum, in anul 2015, al 7-lea sezon. Startul in actuala stagiune se da in 18 aprilie, simlutan, in mai multe locatii din Romania.

Unde se joaca tenis

Astfel, in zilele de 18-19 aprilie, se organizeaza turnee de tenis la Brasov (Tenis Arena), Bucuresti (Club Voinicelu, Academia Ilie Nastase), Mihailesti (Country Club – judetul Giurgiu), Cluj-Napoca (Winners Tennis Club), Mamaia (Baza de Tenis Neptun), Piatra Neamt (Tenis Club Condor), Targu Mures (Tenis Club – Baza Sportiva Forza), Timisoara (Tivoli Tenis Club), Galati (Club Tenis Dacia), Iasi (Tenis Club Leo), Ploiesti (CS Drive Tenis), Targu Jiu (Tenis Club Mirual), Tulcea (Sevmar Tenis Club).

Despre Tenis Partener

Tenis Partener este cel mai mare circuit de tenis de camp din Romania destinat adultilor si juniorilor (11+ ani), aflat in cel de-al 7-lea an de existenta. Comunitatea Tenis Partener este formata din jucatori amatori de tenis, utilizand 6 niveluri de performanta si avand propriul sistem de clasamente. In 2015, Tenis Partener coordoneaza 450 turnee de tenis – Silver, Gold si Platinum – desfasurate in 65 orase, in 100 cluburi de tenis. Structura jucatorilor pe genuri este de 12 la suta femei si 88 la suta barbati, peste o treime din totalul membrilor avand varste cuprinse intre 26 si 35 de ani, iar targetul Tenis Partener este de a depasi pragul de 16.000 de membri la finalul acestui an.

Turneele Platinum

Traditia merge mai departe in Mamaia, Bucuresti, Cluj-Napoca si Timisoara, iar Oradea si Chisinaul se adauga pe lista gazdelor turneelor de Grand Slam pentru amatori. Platinum Chisinau deschide seria evenimentelor de acest calibru la nivel international.

Turneul Campionilor de simplu

Editia a doua a Summer Stars ajunge in locatia perfecta: Tenis Arena Brasov. Probata iarna la Winter Series Stars, atmosfera exceptionala de la Brasov cu siguranta va atrage campionii turneelor de vara din toata tara.

Romania Joaca Tenis

Cel mai mare simultan de turnee de tenis din Romania se joaca traditional, in al doilea weekend din luna mai, pentru al 5-lea an consecutiv. Cel putin 30 de turnee sunt pregatite sa se desfasoare in 25 de orase din tara.

Bucurestiul Joaca Tenis

Cea mai activa comunitate de jucatori din tara primeste competitia ce are un loc special in calendar. Astfel, cel mai mare turneu de tenis al anului se va juca in parcul Herastrau din capitala, unde fiecare pasionat de tenis isi va gasi locul pe tabloul de concurs potrivit si va trai emotiile unui “simplu” meci eliminatoriu de tenis.

Turnee in Bulgaria

Prietenii de la sud de Dunare programeaza turnee in orasele Ruse si Albena, dar si in capitala Bulgariei, Sofia, un oras cu numeroase obiective turistice si oportunitati de distractie.

Team Challenge Romania vs. Serbia

Pasiunea pentru tenis din vestul tarii se regaseste si in Banatul sarbesc. Confruntarea internationala intre echipe din Timisoara si Pancevo este programata tur-retur, in lunile mai si octombrie. (foto: tenis partener)


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)