Sportul castiga si licitatiile nu numai adepti

0
Posted April 7, 2015 by Lucian Popa in Fotbal
Ciao restaurant - pizzerie

simona carol licitatieReprezentanții sportului bihorean au participat vineri seara la evenimentul caritabil, pe care Asociația SOS Autism Bihor l-a organizat la Hotel Continental Forum, la o zi după ce a fost marcată Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului. Aceștia au participat și la o licitație. Astfel, soții Kadas, Simona şi Korcsi (foto) și-au adjudecat shotrul cu care atleta Dorina Korozsi a devenit campioană balcanică și o minge de polo cu autografele jucătorilor de la CSM Digi. De asemenea, a mai fost licitat și un tricou al lui Mihai Neșu, de la ultima sa echipă din Olanda.
Evenimentul caritabil, organizat vineri seara, la Hotel Continental Forum, de Asociația SOS Autism Bihor, la o zi după ce a fost marcată Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului, a reunit printre participanți și reprezentanți ai sportului. Astfel, soții Kadas, Simona și Carol, au fost printre cei care au licitat obiectele puse la bătaie de organizatori.
Kadas Carol s-a bătut pentru tricoul elevei sale, atleta Dorina Korozsi, pe care și l-a adjudecat, după o luptă cu europarlamentarul Emilian Pavel, pentru suma de 200 de lei. Este vorba, de fapt, despre shortul cu care a alergat Dorina Korozsi la Balcaniada din Bulgaria, de la Stara Zagora, când a cucerit medalia de aur în cadrul probei de 800 de metri.
De asemenea, Simona Kadas s-a bătut la această licitație pentru mingea de polo, cu autografele jucătorilor de la CSM Digi, oferită de antrenorul Dorin Costrăș. În luptă cu același adversar de licitație, europarlamentarul Emilian Pavel, Simona Kadas a avut câștig de cauză și a intrat în posesia mingi, după ce a oferit suma de 280 de lei.
Un alt obiect sportiv scos la această licitație, pentru copii cu autism din Bihor a fost și un tricou oferit de Mihai Neșu, un tricou de la ultima sa echipă de club din Olanda.
La Seara Caritabilă, pentru copii cu autism din Bihor de la Hotel Continental, au mai fost licitate și diferite tablouri, cărți, coliere, cărți sau chiar pălării, în timp ce toți participanți au participat la o tombolă, de pe urma cărora au primit diferite obiecte, creații ale copiilor pentru care s-au strâns aceste fonduri și care au fost lucrate în atelierul lor de la sediul asociației.
La eveniment au participat diferiți artiști locali, care au întreținut atmosfera până dincolo de miezul nopții.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)