Ziua in care Centrul de Fitness Ars Nova porneste Caravana Sportului

0
Posted April 30, 2015 by Lucian Popa in Altele sporturi

arsJoi, 30 aprilie 2015, incepand cu orele 15.00, echipa Centrului de Fitness ARS NOVA porneste intr-o caravana de promovare a sportului, de constientizare a beneficiilor miscarii pt sanatatea fizica si mentala a oradenilor.

O echipa formata din 10 instructori si un numar mare de iubitori ai sportului vor face scurte escale de 10-15 minute, in cateva pct cheie ale orasului (supermarket-uri) incercand sa atraga populatia spre o viata sanatoasa practicand impreuna cu acestia exercitii fizice de tonifiiere si dans.

Orice doritor se poate alatura echipei incepand cu orele 15.00 la punctul de inchiriere biciclete din Parcul 1 Decembrie, sau pot veni cu bicicleta proprie.
Traseul: 15.00 – Parc 1 Decembrie
15.30 – Platou magazin CRISUL
16.00 – Parcare CAREFOUR EXPRES (Oraselul Copiilor)
16.45 – Parcare magazin LIDL Iosia
17.30 – Parcare magazin AUCHAN
18.30 – Parc 1 Decembrie – predare biciclete

”Acest proiect s-a nascut din dorinta de a face populatia sa constientizeze importanta exercitiului fizic precum si alimentatia sanatoasa,ca facand parte din rutina zilnica. Data precum si locatiile au fost alese deoarece populatia inclina sa faca excese alimentare cu ocazia minivacantei de 1 Mai. Ne-am bucura daca cei pe care-i intalnim vor renunta la o anumita suma din bugetul alocat cumparaturilor pentru a-i reinvesti in sanatatea proprie: un abonament la o sala sau un cos cu legume si fructe.”


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)