AEK Oradea castiga Campionatul municipal de mini-fotbal

0
Posted May 18, 2015 by Lucian Popa in Fotbal
Ciao restaurant - pizzerie

004În urmă cu puţin timp, mai precis în perioada 16-17 mai a fost finalizat Campionatul Municipal de mini-fotbal pentru amatori, întrecere organizată la Baza Sportivă “Tineretului” din Oradea. Desfăşurată sub ediga Federaţiei Române de Fotbal, competiţia a fost organizată de Spiridon Baltsavias, administrator Bazei Sportive “Tineretului”. În cele din urmă după desfăşurarea campionatului care a avut la start 14 echipa şi a play-off-ului echipa AEK Oradea (foto) a terminat pe prima poziţie. Acesta a fost urmată în clasament de Real Ioşia şi Liberty Oradea.

O dată cu finalizarea unei întreceri similare care se desfăşoară la Ştei va avea loc în dublă manşă SuperCupa judeţului Bihor între câştigătoarele celor două campionate în sistem tur-retur. Cel mai probabil la finele lunii mai va avea lco partida tur, pentru ca returul să aibă loc la doar câteva zile distanţă. Dacă AEK Oradea şi-a câştigat dreptul de a participa la faza regională a competiţiei de mini-fotbal, formaţia Real Ioşia va reprezenta judeţul Bihor la Cupa României, care va avea loc în luna septembrie la Roman.

Deocamdată FRF nu a luat o decizie în privinţa gazdei fazei zonale, municipiile Oradea şi Zalău depunându-şi candidatura pentru organizarea acestei faze a competiţiei. Aceasta va avea loc în perioada 12-14 iunie.

“A fost un campionat echilibrat şi plăcut. Au fost multe meciuri atractive în care amatorii s-au întrecut într-un cadru organizat. Primele trei echipe în clasamentul final au fost premiate cu diplome şi cupe, precum şi echipament sportiv. În perioada 6-7 iunie vom începe un nou campionat de mini-fotbal, cel mai probabil dacă vor exista echipe cu două serii. Aşteptăm cât mai multe echipe la start pentru că fotbalul pe teren redus prinde tot mai mult contur. Oferim condiţii foarte bune de competiţie, vestiare, arbitrii oficiali precum şi premii atractive. foarte important, nu se percepe nicio taxă de înscriere.” declara Spiridon Baltsavias.

Informaţii suplimentare la telefon 0729 351-276 Adrian Iova.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)