CSM Oradea egala unei noi promovate in Liga Nationala

2
Posted May 17, 2015 by Lucian Popa in Handbal
Ciao restaurant - pizzerie

atacSecţia de handbal a CSM Oradea a terminat la egalitate scor 28-28 (12-11) întâlnirea de pe propriul teren din cadrul etape a XXV-a a Diviziei A, Seria vest în compania celor de la HC Adrian Petrea Reşiţa. Oaspeţii era echipa cu maximum de puncte înainte de acest joc şi virtual promovaţi în Liga Naţională. De partea cealaltă bihorenii deşi au promovat în urmă cu un sezon s-au retras încă din start din motive financiare, ceea ce a făcut ca trei să-şi ăiardă dreptul de a mai promova.

Revenind la dispută, prima parte a fost echilibrată, orădenii impunând ritmul. Oaspeţii o echipă extrem de masivă au forţat mereu jocul dur, datorită taliei şi forţei superiore. La pauză gazdele aveau un singur gol avans. A urma o parte a doua mult mai animată, reşiţenii au început decişi să transeze disputa în favoarea lor. Oradea cu Amihăesei accidentat dar ţinut în teren a redus încet dar singur din diferenţă. Fără să-i ajute poarta deloc, roş-albaştrii au forţat pe final şi au fost aproape de victorie. Ultima fază a fost una extrem de controversată, pe fondul tensiunii create o dată cu trecerea timpului. Cei doi arbitrii parcă au scăpat jocul din mână, iar la contactul dintre Nemenco şi un adversar pe semicerul orăden s-a dictat forţare în atac spre surprinderea tuturor celor prezenţi.

CSM Oradea: Marius Bistrian, Adrian Gale şi Flaviu Duma – portari; Alexandru Farcaş 12 goluri (4 din 7 metri), Devid Munea 1, Alin Drăgan, Stelian Babici 6, Răzvan Farcaş 4, Paul Nemenco 3, Georgel Haiduc, Cătălin Crăciun, Ioan Polocoşer 1, Eduard Szilagyi, Silvian Amihăesi 1, Angele Svoboda şi Răzvan Niţu. Antrenor: Sebastian Tudor
HC Adrian Petrea Reşiţa: Cristian Ionescu, Andy Sămînţă şi Andrei Drăghici – portari; Lucian Ignat 2, Mihail Huta 4, Ilie Vaidasigan 7, Cristian Lela 1, Mihai Rohozneanu, Sebastian Pîrvan 2, Marius Grozăvescu, Adrian Petrea 2, Robert Rugaci 5, Răzvan Daia, Olexandr Starchenko, Andrei Drăghici, Marius Bahan 1 şi Zsolt Steiner. Antrenor: Adrian Petrea.

 


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

  1.  
    Costel

    Domnule ziarist se vede ca nu ai nici o treaba cu acest sport;) Amihaesi nu a fost tinut in teren accidentat el si-a dorit f mult sa ajute echipa si a strans din dinti pt asta!La fel cum a facut-o si Munea;) Babici a venit dupa o accindetare care l-a tinut departe de teren mai mult de i luna! Toti baieti s-au daruit tot meciul! Portarul echipei a inchis poarta in prima repriza avand nenumarate interventi aplaudate de public si colegi!Si in repriza a doua a fost peste portari Resitei;)Am observat si din restul articolelor tale ca nu stiti altceva decat sa criticati aiurea;) Sa numai zic ca faceti un articol odata la 4 meciuri si 90% sunt copy paste de la alte ziare….cand le scrieti dumneavoastra sunt numai critici aiurea…;) Se vede ca sunteti un frustrat;)
    •  

      Foarte adevărat am venit să văd un meci derby şi a fost interesant.. O să mai vin din nou la alt derby, dar cine ştie când. Până atunci numai bine…

Adauga un comentariu


(obligatoriu)