Dan Fasie primul loc, Razvan Schvarcz locul secund la CE de la Dresda

0
Posted May 17, 2015 by Lucian Popa in Sporturi de contact

judoÎn perioada 10-13 mai a avut loc la Dresda (Germania Campionatul European de judo rezervat angajaţilor Ministerul Administraţiei şi Internelor. Ţara noastră a fost reprezentată de mai mulţi judoka şi anume Dan Fâşie categoria 73 kilograme, Schvarcz Răzvan  categoria 81 kilograme, Dorel Preda categoria 90 kilograme şi Bogdan Burbescu categoria 100 kilograme.

Cel mai bun rezultat al delegaţiei noastre a fost obţinut în cele din urmă de Dan Fâşie cel care a terminat competiţia pe priml loc. Colegul acestuia Răzvan Schvarcz avea să încheie concursul din germania pe locul secund. Cei doi (foto) sunt angajaţi ai Inspectoratului Judeţean al Poliţiei Bihor, ambii fiind vechi practicanţi ai judo-ul, multipli campioni naţionali. de asemenea Dan Fâşie a fost participant la Jocurile Olimpice. Bogdan Bărbulescu a terminat întrecerea pe locul al treilea în timp ce Dorel Preda a pierdut în primele meciuri.

Următoarea competiţie importantă va fi Open European Cluj-Napoca în perioada 29-31 mai, pentru ca la mijlocul lunii iunie cei doi judoka orădeni să participe la Grand Prix de la Budapesta.

 


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)