Egal dupa doua gafe ale ambilor portari

1
Posted May 9, 2015 by Lucian Popa in Fotbal

004La finele unui sezon 2014-2015 cu multe nerealizări pe toate planurile, FC Bihor a susținut sâmbătă, 9 mai, pe teren propriu, ultima partidă oficială.

În cadrul etapei a VI-a din play-out-ul Seriei a II-a a Ligii a II-a, FC Bihor a primit replica echipei CSM Rm. Vâlcea. Partida a fost una cu un aer de vacanţă, nicio echipă nefiind interesată direct de rezultat. la finele partidei scorula  fost egal 1-1 (1-1).

Gazdele au început curajos partida, Ember l-a lansat pe culuar pe Dobrescu cel care a ezitat şi din interiorul careului a fost blocat în momentul şutului. Replica oaspeţilor a venit imediat, Firţulescu l-a deschis bine pe partea stângă pe Adrian Popa care din alergare a şutat plasat, balonul a lovit bara şi a ricoşat în teren. După 17 minute gazdele au deschis scorul, Lorincz a pătruns pe stângă a şutat violent de la marginea careului, Prvulovic a respins cu un reflex în propria poartă (1-0). Sorian de la margine acareuluia  şutat alături pentru ca în minutul 31 oaspeţii să egaleze. Firţulescu a trimis un şut-centrare de pe dreapta, Sălăjan ezită, balonul loveşte bara şi revine în faţa porţii de unde Melcea reia modest, Ţoca de pe linia de poartă nu împiedică balonul să intre în plas (1-1).

În minutul 41 Embr execută o lovitură liberă de la mare distanţă, peste 30 de m, Prvulovic este simplu spectator, balonul loveşte bara şi părăseşte terenul. În fine ultima acţiune a primului mitan îl are în prim plan pe Dobrescu care scăpat singur de la 16 m are o execuţie extrem de dezamăgitoare.

Partea a doua începe în uşoara notă de dominare a orădenilor care nu au continuitate în ofensivă. Andor sau Ember sunt ezitanţi şi aleg soluţiile individuale în timp ce la cealaltă poartă Adrian Popa rămâne cel mai periculos adversar.

Cea mai ciudată fază s-a petrecut în minutul 65. Atunci în urma unei diagonale în careu, Cigan a fost blocat neregulamentar de Stoica. Centralul Andrei Ţiţii a acordat în prima fază lovitură de la 11 metri pentru a reveni şi la semnalizarea asistentului Simona Hiticaş să anuleze prima decizie. Publicul a protestet vehement. Cu zece minute înainte de final, Haş şutează pe jos puţin pe lângă.

Bihorenii au şansa victoriei în prelungiri, atunci când în interiorul careului Cigan a trecut de un adversar dar din poziţie centrală a ezitat să şuteze. La formaţia organizatoare a debutat şi juniorul Alexandru Talpoş în vârstă de doar 15 ani cel care face parte din lotul naţional al României.

Remiză între două echipe care se cunoaşteau foarte bine, Alexandru Pelici fiind timp de nouă etape antrenorul formaţiei FC Bihor. Pentru gruparea roş-albaştră urmează o perioadă în care vor face încă două antrenamente pe săptămână având ca scop menţinerea unei forme sportive mulţumitoare.

FC Bihor: Sălăjan – Zanardini, Letan, Ţoca, Lorincz – Haş (84 Negrea) Achim – Sorian, Ember, Andor (87 Talpoş) – Dobrescu (53 Cigan)
Antrenori: Gheorghe Silaghi şi Vasile Sin.

CSM: Prvulovic – Eremia (59 Deaconescu), I. Stoica, Pârvulescu, Ionescu – Neagoe, Dumitraşcu – Popa (69 Geantă), Melcean (76 Konyeha), Firţulescu – Staicu

Antrenor: Aleandru Pelic


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

Un comentariu


  1.  
    un bihorean

    ce se mai stie de acel investitor?…nu ar fi mai bine sa mergem in liga 3 sau a 4 sa ne reorganizam un pic? macar sunt cheltuieli mai mici

Adauga un comentariu


(obligatoriu)