Final de sezon in Liga a III-a. Osorhei pe cinci, Sanmartin pe sapte in clasament

2
Posted May 31, 2015 by Lucian Popa in Fotbal

osorCS Oşorhei a încheiat sezonul 2014 – 2015 pe locul 5 al seriei a 5-a din Liga a III-a în ciuda eşecului suferit în ultima etapă, la Galda de Jos, scor 1-2. Lupşan a reuşit o dublă pentru gazde în timp ce Şerban Pop a marcat pentru echipa din Oşorhei.

Indiferent de rezultatul din ultima etapă CS Oşorhei nu putea încheia sezonul mai jos de locul 5, în urma celor patru echipe care au luptat în acest sezon pentru promovare: Baia Mare, Cugir, Zalău şi Sighet. Gazdele au ameninţat poarta lui Hava chiar din în primul minut când Frenţiu a şutat peste poartă de la 16 metri. CS Oşorhei a jucat foarte bine în acest ultim meci, cu excepţia unui interval de trei minute (37-39) când a primit două goluri . În minutul 37 Medrea a trimis în adâncime pentru Lupşan care l-a driblat pe Hava şi a trimis apoi în poarta goală pentru ca în minutul 39 Frenţiu să centreze în 6 metri de unde acelaşi Lupşan a reluat cu capul reuşind dubla. Acelaşi Lupşan a fot aproape de hatt-trick în minutul 51 când a şutat pe lângă poartă după care jocul a fost dominat autoritar de CS Oşorhei. În minutul 59 Trip a executat o lovitură liberă şi căpitanul echipei din Oşorhei, Şerban Pop a reluat cu capul reducând din diferenţă. Bihorenii au atacat cu toate liniile, Kovacs a scos jucători cu profil defensiv şi a introdus jucători de atac, în căutarea egalării. Aceasta era să vină la ocazia lui Selejan care a şutat din mijlocul careului dar Ştef a respins in-extremis. Industria Galda de Jos, echipă ajunsă în Liga III după două promovări consecutive a obţinut a cincea victorie consecutivă pe propriul teren.

„Am jucat bine pe durata întregii partide cu excepţia acelor trei minute din finalul primei reprize. Partea a doua am dominat-o autoritar, însă nu am reuşit să egalăm. Puteam şi cred că meritam să încheiem cu un rezultat pozitiv acest sezon”, a precizat antrenorul echipei bihorene, Rudy Kovacs, în timp ce conducerea bihorenilor a apreciat ca bună prestaţia din acest sezon.

„Suntem la finalul unui sezon şi cu bune şi cu mai puţin bune. Am avut un start ezitant de campionat dar am reuşit apoi o serie de 12 partide în care am obţinu opt victorii, trei remize cedând o singură dată, la Bistriţa. În debut de retur a fost puţin mai dificil în condiţiile în care am pierdut jucători de mare experienţă şi am dat credit tinerilor”, a spus Ioan Pop, primarul comunei, fost jucător, căpitan, antrenor şi preşedinte al clubului.

„Locul 5 este unul onorant şi să nu uităm că în faţa favoritelor la promovare am luat puncte. Am învins Metalurgistul Cugir, FC Zalău, CSM Sighet şi am luat punct în faţa noii promovate, FC Baia Mare. Desigur, putea fi mai bine dacă nu cedam puncte unor echipe din zona inferioară a clasamentului dar una peste alta suntem mulţumiţi de ceea ce s-a realizat în acest sezon”, a concluzionat viceprimarul comunei Oşorhei, Ionuţ Gligor.

Cealaltă reprezentantă a judeţului Bihor, şi anume CSC Sânmarin s-a impus acasă cu scorul de 3-0 în faţa celor de la Servicii Publice Cluj-Napoca şi a terminat sezonul pe locul al şaptelea.

Industria: Ștef – Necreală, Man, Haiduc, Ivașcu – Frențiu, Lungu, Medrea (74 Goangă), Bodea (84 Chirilă) – Cîmpean (71 Cioară), Lupșan (90 Nicoară). Antrenor Paul Ciucă.

CS Oșorhei: C. Hava – Turcan (78 Sorin Ban), Pintea, Şerban Pop, Hering – Magda, Mălaiu (46 Sergiu Ban) – Hosu (62 Costea), Selejan, Trip – Ov. Popa. Antrenor: Rudy Kovacs.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

  1.  
    un bihorean

    fara suparare, dar CS Osorhei, zic eu ca a terminat pe 6, clasamentele online sunt facute dupa criteriul punctelor si apoi a golaverajului, iar din cate stiu in Romania dupa puncte se ia meciul direct (in cazul clasamentului final), CS Osorhei fiind in dezavantaj fata de Ariesul Turda 0-2 si 1-1, am facut ceva clasamente la viata mea si recunosc ca m-am pacalit si eu de cateva ori cu aceste clasamente online…poate gresesc, dar eu zic ca au terminat pe 6
  2.  
    un bihorean

    am vazut ca Vizer si-a dat demisia de la SportAccord…nu revine la FC Bihor?, e singurul care ne-a scos din rahat in ultimii ani, chiar daca si-a urmarit la greu si interesul…

Adauga un comentariu


(obligatoriu)