Floyd Mayweather invingator dar neconvingator…

0
Posted May 3, 2015 by Lucian Popa in Sporturi de contact

mannzMeciul secolului cum a fost denumit de specialişti a opus doi pugilişti extrem de valoroşi. Floyd Mayweather şi Manny Pacquiao au boxat timp de 12 runde duminică 3 mai începând cu ora 6,54 a Românieia MGM Grand Arena din Las Palmas.

Primele runde au fost extrem de echilibrate. Floyd a dominat tactic şi rar a fost atins de adversarul său. În runda a patra Manny Pacquiao a avut momente mai bune dar experienţa adversarului a făcut ca acesta să iasă bine dintr-o situaţie delicată. Filipinezul a continuat să aibă iniţiativa dar defensiva lui Floyd a fost una extrem, extrem de redutabilă. Abia din runda a şaptea lucrurile au stat altfel. Americanul a început furibund şi a dominat lupta, mereu prin tertipuri din afara regulamentului.

Fiecare rundă a fost extrem de tensionată diferenţele fiind extrem de mici, Manny având mereu iniţiativa a reuşit lovituri mult mai multe dar nu toate şi-au atins ţinta. Penultima rundă a fost una în care Floyd şi-a revenit, dar părea târziu. Începe ultima rundă. Ambiin pugilişti forţează lovituri puternice. Manny nu face pasul înapoi. Floyd caută lovitura decisivă dar mereu este în defensivă.

Majoritatea specialiştilor dădeau învingător pe Manny Pacquiao dar decizia a fost alta. Floyd Mayweather a reuşit să se impună în cele din urmă la puncte.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)