Simona Kadas din nou prima intr-un concurs atletic inedit!!!

0
Posted May 2, 2015 by Lucian Popa in Atletism

locAtleta orădeancă Simona Kadaş a reuşit performanţa ca în data de 1 mai când majoritatea românilor sărbătoreau, să câştige o nouă întrecere atletică. Soţia antrenorului Kadaş Karoly a luat startul la un concurs de cros intitulat CROSUL INTERNATIONAL KOMARNO-KOMAROM pe o distanta de  5500 m care a ajuns la a 41-a editie.

La ediţia din 2015 Simona Kadas (foto) a reusit sa se claseze pe primul loc si sa  castige cupa si meldalia de aur oferita de cei doi primari ai oraselor respective. A fost o cursa foarte interesanta, startul s-a dat din orasul slovac KOMARNO alergandu-se pe starzile si monumentele orasului ,dupa care s-a traversat podul peste Dunare care leaga cele doua orase si s-a continuat pe strazile orasului maghiar KOMAROM unde a fost sosirea si premierea.
Organizatorii au fost multumiti ca au participat un numar de peste 600 de alergatori ceea ce reprezinta un nou record de participanti.
In aceste conditii rezultatul Simonei Kadas este meritoriu în condţiile în care duminică 3 mai sportivă bihoreancă a luat startul într-o nouă competiţie la Debrecen la categoria open. În cele din urmă Simona Kadaş a terminat cursa de 10 kilometri pe locul secund, traseul fiind unul extrem de dificil prin pădure.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)