Echipa secunda a Argentinei, de neoprit

0
Posted June 18, 2015 by Lucian Popa in Altele sporturi
Ciao restaurant - pizzerie

rufIn a doua etapa a competitiei, Argentina Jaguars a invins Spania cu scorul de 15-6 (3-0), miercuri, pe Stadionul National „Arcul de Triumf”din Bucuresti, si e lider in clasamentul general.

Echipa a doua a Argentinei a obtinut al doilea succes la editia din acest an, dupa 30-10 cu Namibia in meciul de debut.

”Jaguarii” au condus cu 3-0 la pauza, gratie loviturii de pedeapsa reusite de Nacassian. ”Los Leones” au avut si ei sansa de a marca din lovitura de penalitate, dar Aubanell Sevilla a ratat.

Dupa pauza, sud-americanii s-au desprins (8-0), gratie unui eseu marcat de Carrio, dupa care scorul a ajuns la 15-0, in urma unei noi incercari (Cuaranta), transformata de data aceasta de Nacassian. Aubanell Sevilla si Linklater au marcat pentru Spania din lovituri de penalitate, astfel ca scorul final a fost de 15-6.

In celalalt meci de miercuri, Romania a invins pe Namibia, fara probleme, cu 43-3. Cei care au marcat primii au fost africanii, printr-o lovitura de pedeapsa. Romanii au punctat prin cinci eseuri, dintre care patru au fost si transformate. Acestea au fost reusite de Mihai Macovei (doua), FLorin Surugiu, Ionut Botezatu, Florin Ionita, Randall Morrison si Florin Vlaicu, in timp ce Dumbrava si Vlaicu, ambii de doua ori, au transformat. In prima partida, ”Stejarii” au dispus cu 35-9 de Spani


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)