EXCLUSIV: Calin Cheregi noul antrenor principal al formatiei CS Osorhei

0
Posted June 30, 2015 by Lucian Popa in Fotbal
Ciao restaurant - pizzerie

calinAşa cum anticipa doar site-il www.arenabihoreana.ro, Călin Cheregi (foto) este noul antrenor principal al formaţiei CS Oşorhei. Participantă pentru al treilea an consecutiv  în Liga a III-a, formaţia din Oşorhei s-a despărţit în condiţii amiabile la finele sezonului trecut de fostul antrenor Rudy Kovacs, cel care a a ajuns în cele din urmă la CF Bihorul Beiuş.

Calin Cheregi a avut două variante şi anume antrenorul la Centrul Regional de Fotbal de la Timişoara şi CS Oşorhei. În cele din urmă după mai multe runde de discuţii cu cei din conducerea comunei Oşorhei, cele două părţi au ajuns la un numitor comun, noul antrenor urmând a semna un contract valabil pentru o perioadă determinată de timp.

Luni 6 iunie echipa se va reuni la baza proprie pentru ca după zece zile de acomodare la efort să efectueze un mini cantonament în Băile Felix. Nu mai este un secret pentru nimeni, formaţia CS Oşorhei se va axa doar pe jucători tineri iar, la cei cu salariile mari, s-a renunţat de bună voie. Va fi o oportunitate pentru jucătorii tineri din Bihor să joace în Liga a III-a, doar dacă vor face face cerinţelor. Cu singuranţă că noul antrenor va dori să colaboreze cu juniorii pe care i-a avut în curtea celor de la FC Bihor, unde a fost şeful centrului.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)