Judoka Larisa Florian locul cinci la Campionateul European de la Baku!!!

0
Posted June 25, 2015 by Lucian Popa in Sporturi de contact

lariJoi 25 iunie, judoka Larisa Florian a intrat şi ea în lupta pentru medaliile la Jocurile Europene de la Baku. A fost de fapt Campionatul European de judo pentru seniori şi senioare. Orădeanca a luptat în calificări cu Jaana Sundberg (locul 12 în lume). Larisa Florian (numărul 36 mondial) a început bine lupta, a dominat tactic disputa pe tatami, şi în cele din urmă a reuşit să câştige datorită unei penalizări. Ea s-a calificat în optimile de finală ale întrecerii în cadrul categoriei 52 kilograme.

În cadrul optimilor, Larisa Florian va lupa cu Kelly Edwards din Marea Britanie. A fost o luptă în care din nou Larisa Florian a avut iniţiativa. Mult mai puternică, orădenca legitimată la LPS Bihorul – Liberty CSM Oradea, antrenori Aurelian Fleisz şi Alexandru Goncearenco a profitat de o formă sportivă mult mai bună dar a fost punctată de britanică. În cele din urmă şi Larisa Florian a punctat de astă dată decisiv. Larisa Florian a dat dovadă de multă tărie de caracter şi a câştigat meritat lupta!!!

Din păcate pentru ea a pierdut ambele lupte importante. Prima dată a pierdut lupta pentru intrarea în semifinale cu rusoaica Kuziutina
Natalia pentru ca în meciul pentru medalia de bronz să cedeze surprinzător de uşor în faţa germancei Mareen Kraeh. Cu mai multă atenţia, Larisa Florian putea obţine o medalie extrem de importantă la o competiţie majoră.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)