Premiera in fotbalul bihorean. Cea mai usoara promovare in esalonul trei

0
Posted June 17, 2015 by Lucian Popa in Fotbal
Ciao restaurant - pizzerie

luceferi 1Imediat după disputarea partidelor din cadrul etapei a XXX-a a Ligii a IV-a de fotbal Bihor, toate echipele au intrat în vacanţă. Cu excepţia uneia şi anume Luceafărul Oradea, câştigătoarea competiţiei care trebuie să se pregătească pentru barajul de promovare. Totul era ok, s-a tras la sorţi şi sorţii au decis ca adversară să le fie Potaisa Turda din judeţul Cluj. Până aici nimic anormal, anormal a fost faptul că echipa din Turda nu a achitat suma necesară participării la baraj. În aceste condiţii nu a fost programată să dispute barajul, pierzând ambele meciuri la masa verde cu scorul de 3-0.

Astfel, Luceferii fără niciun efort au ajuns lejer în Liga a III-a. Dar în acelaşi timp la fel de lejer puteau ajunge în eşalonul trei şi după două meciuri, întrucât porneau clar din postura de favoriţi şi ar fi putut obţine promovarea pe teren.

Aşadar pentru antrenorul Zolt Musznai cel care a avut două tentative de baraj ratate, este o promovare meritată prin prisma rezultatelor înregistrate în eşalonul al patrulea. În mod normal Luceafărul Oradea va face o figură frumoasă şi în liga a III-a deoarece are valoarea necesară pentru un obiectiv îndrăzneţ chiar din primul an.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)