Emerich Jenei alaturi de FC Bihor si de noul investitor

0
Posted July 18, 2015 by Lucian Popa in Fotbal

neaFC Bihor ar putea gasi solutia salvatoare pentru supravietuire la un om de afaceri din Cluj. Acesta este dispus sa investeasca la echipa oradeana si il cheama alaturi de el pentru a da o mana de ajutor pe Emerich Ienei.

Fostul antrenor al Stelei si al echipei nationale spune ca nu a discutat prea multe cu omul de afaceri respectiv, insa nu a intrat ind etalii despre o implicare a dansului la echipa.

„Am citit si eu acest lucru. Nu am vorbit prea mult cu domnul respectiv, care este clujean. A avut aceasta dorinta sa ajute FC Bihor. Nu stiu pe ce temei, pentru ca si aici sunt niste probleme si nu se poate sustine nici macar o echipa de liga a doua.

Intamplarea a facut sa ma intalnesc cu dansul. Am stat de vorba doua minute. Eu i-am spus „bine ai venit” si i-am dorit sa gaseasca posibilitatea sa tina aceasta echipa”, a spus Ienei in emisiunea „Fotbal la matineu”.

Reputatul antrenor merge in contnuare pe ideea ca tinerii jucatori ar trebui promovati mult mai mult.

„Sigur ca jucatorii tineri trebuie promovati cat mai repede. La 18-19 ani sa fie promovati. Din pacate la noi sunt probleme in promovare. Ei sunt bagati in teren dupa minutul 80, cand rezultatul este clar. Trebuie sa arunci copilul in ape adanci cand inca este copilul. Aici trebuie sa aiba intelepciunea antrenorul, pentru ca nu poti sa promovezi doar de dragul de a promova. Vrem sa avem si o echipa in liga a doua care se bate la castigare”.

Emerich Ienei a vorbit si despre startul noului sezon al Ligii 1: „Din pacate a scazul nivelul destul de mult la Liga 1. Pacatul nostru este ca aducem jucatori fara valoare si ii lasam pe tinerii nostri buni pe banca. Tinerii trebuie sa creasca in jurul unora cu experienta, de o valoare incontestabila. Hagi a spirjinit tinerii jucatori si langa ei a mai implantat cate unul cu experienta.

Noi ne bucuram cand la tragerea la sorti picam cu echipe slabe. De ce? Sa jucam cu echipe bune daca avem valoare”, a adaugat antrenorul care a adus Cupa Campionilor Europeni in Ghencea.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)