Noii campioni nationali Adrian Holhos & Emil Lung, doar locul trei la Sibiu Sands

0
Posted July 27, 2015 by Lucian Popa in Volei

violeiFinal furtunos la turneul de volei pe plaja Sibiu Sands 2015, echipa Baietii a castigat finala in fata Moldovei 77, cu scorul de 2-1, intr-un meci in care fiecare punct a contat si fazele au ridicat galeria in picioare.

Primii care au intrat, duminica, pe teren, au fost finalistii de la categoria Mixt. S-au infruntat la fileu sibienii de la AD 810 (Dinculescu Dan/Pausescu Alex), care nu pierdusera niciun meci pana in finala, cu cei de la Cluj (Bacila Razvan/Budea Dragos). Clujenii au castigat primul meci cu 2-0 la seturi. Dupa pauza, finala (in sistem cu dubla eliminare) a fost rejucata, castigatori fiind, dupa un meci incredibil, sibienii de la AD 810, care si-au revenit spectaculos si s-au impus fara drept de apel cu 2-0 la seturi.

A urmat meciul de la Open Feminin, pentru desemnarea locului III, dintre CSU Resita/CSM Timisoara (Melniciuc Adriana/Ungureanu Adelina) si U Cluj (Bucur Raluca/Dancu Lorena). Favoritele, fetele de la CSU Resita/CSM Timisoara, care au castigat locul III la Balcaniada de la Timisoara, s-au impus rapid, calificandu-se in finala cu scorul de 2-0. Aici au intalnit vicecampioanele de la Balcaniada, echipa Satu Mare (Vaida Beata/Matei Adriana), pe care le-au invins cu scorul 2-0. Meciul s-a rejucat, CSM Satu Mare venind de pe tabelul invingatorilor. Acestea si-au adjudecat, pana la urma, finala, cu 2-1 la seturi, intr-un meci foarte strans si tensionat. “A fost foarte greu. In primul set am reusit sa respectam strategia si ne-am mobilizat foarte bine, pentru ca veneam dupa un meci pierdut. Este un rezultat foarte bun pentru noi”, au declarat fetele, care joaca pe nisip doar de cateva luni.

La categoria Open Masculin, lucrurile erau aproape clare. Astfel, in finala mica, Fan Arad 2 (Holhos Adrian/Lung Emil foto locul trei), campionii nationali en titre, au infruntat pe teren CSU Resita 1 (Ilie Gheorghe/Farcas Tudorel). A fost un meci cat o finala, cu o lupta apriga pentru fiecare punct. Dupa ce au pierdut primul set, campionii de la Fan Arad 2 si-au revenit, iar in setul 3 s-au impus cu 15-6, ocupand, astfel, locul III la Sibiu Sands 2015.

In finala mare, Baietii (Draghici Marius/Miron Catalinaveau) aveau de infruntat una din prezentele internationale de la turneu, Moldova 77 (Dudicov Roman/Chisleacov Timofei). Dupa ce au pierdut primul set, la un scor extrem de strans, Baietii au reusit sa se impuna in celelalte doua seturi, ultimul castigandu-l cu 15-9. A fost un meci furtunos, care a ridicat publicul in picioare. Baietii sunt la prima participare la Sibiu Sands.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)