Oradenii Adrian Holhos si Emil Lung, noii campioni nationali la beach-volley

0
Posted July 13, 2015 by Lucian Popa in Volei

holhoAdriana Melniciuc şi-a apărat medalia de aur cucerită anul trecut, în timp ce, la masculin, perechea Lung/Holhoş este noua campioană. Surpriza a fost furnizată de Adelina Ungureanu şi Iuliana Stoica (CSM Timişoara), care au câştigat medaliile de bronz în competiţia feminină.

Marius Mascovits, campion en-titre, şi Robert Vârlan (ProVolei Arad/CSU Reşiţa) au fost primii sportivi din zonă care au luptat pentru o medalie. Nu a fost cu noroc, pentru că perechea Marius Drgăhici/Cornel Miron s-a impus cu 2-0 (18, 22), în finala mică de pe tabloul masculin.

A urmat finala mică din competiţia feminină. CSM Timişoara – Adelina Ungureanu/Iuliana Stoica – a trecut, cu 2-1 (-23, 17, 13) de CSM Satu Mare – Angelica Podină/Alexandra Mişca.

Apoi, Adriana Melniciuc şi Sorina Buz (CSU Reşiţa) şi-au confirmat statutul de favorite şi nu le-au dat nici o şansă sătmărencelor Adriana Matei şi Beata Vaida, după 2-0 (12, 15), în finala mare din competiţia feminină. La final, cele două campioane şi-au manifestat bucuria pentru titlul câştigat.

Meciul a fost tranşat destul de clar şi de perechea orădeană care a jucat pentru CS Fan Arad, Adrian Holhoş/Emil Lung , în finala mare de pe tabloul masculin. Cei doi au trecut de reprezentanţii de la CSU Reşiţa, Gheorghe Ilie/Tudorel Farcaş (foto pe podium), cu 2-0 (11, 17). Emil Lung a cucerit din nou titlul după 12 ani şi speră ca Timişoara să organizeze în continaure această competiţie.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)