Crisan Andrei si Pantea Valentin, noii campioni nationali la cadeti

0
Posted August 4, 2015 by Lucian Popa in Volei

voleiLa finele lunii iulie a avut loc la Timioara in Parcul Rozelor Campionatul Naţional de volei de plaja rezervat cadetilor si juniorilor.

După Campionatul Balcanic Under 20 unde voleibaliştii români au obţinut rezultate remarcabile, locul 1 si 4 am avut bucuria ca oradenii, juniori legitimaţi la LPS Bihorul  sa faca din nou un an bun la voleiul de plaja. La categoria cadeti orădenii Maier Cristian si Miclaus Geany care l-a inlocuit in ultimul moment pe Jugan Alin, au obţinut bronzul pentru ca perechea Crisan Andrei si Pantea Valentin (foto) să câştige titlul naţional. Aceştia din urmă au fost locul patru şi la Balcaniadă, iar în România nu au adversari la actegoria lor de vârstă.

La feminin cadete perechea Horvath Reka si Dumitras Alexandra au pierdut finala mica si au ocupat locul 4.

La juniori I am reusit sa facem si acolo un parcurs foarte bun prin perechea Crisan Andrei -Ilies Raul, pierzand finala mare cu campionii balcanici din Timisoara, Rosu Marius si Badiceanu Lucian. Au pierdut cu scorul de 2:0 dar a fost un meci frumos si spectaculos.

Campionii vor participa si la Balcaniada Under 22 din Macedonia in perioada 14-16 august unde vor fi însoţiţi de antrenorul Kovacs Zoltan de la LPS Bihorul Oradea.

 


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)