CS Osorhei victorie la Ineu

0
Posted August 16, 2015 by Lucian Popa in Fotbal

osorCS Oşorhei a obţinut o nouă victorie în partidele de pregătire reuşind să se impună, în deplasare, pe terenul echipei CS Ineu cu scorul de 3-1. Vali Petricău a reuşit o dublă iar Todea a stabilit scorul final după ce a transformat un penalti.
CS Oşorhei s-a descurcat foarte bine în deplasarea de la Ineu şi a deschis scorul în minutul 18 prin Vali Petricău, acesta reuşind să marcheze cu o reluare cu capul în urma unei lovituri libere din lateral dreapta executate de Trip. Gazdele au egalat la 13 minute după reluare însă în minutul 74 cursa lui Costea pe partea dreapta s-a concretizat cu o pasă perfectă în faţa porţii arădene iar Vali Petricău a reuşit dubla. Scorul final: 3-1 pentru CS Oşorhei a fost stabilit de Todea care a marcat din lovitură de la 11 metri acordată în urma unui henţ.
CS Oşorhei (repriza I): Hava – A. Petricău, Pintea Pop Şerban, Cornea – V. Petricău, Todea – Hosu, Trip. Chiş – Ov. Popa. Au mai jucat: Buz, Borşa, Cervinschi, Hering, Costea, Mălaiu, Cuc, Sg. Ban, Boca. Antrenor: Călin Cheregi.
„Am făcut un joc bun având în vedere că am jucat în deplasare, în faţa unui adversar care a lăsat o excelentă impresie în urmă cu trei zile (nr – când a dispus în Cupa României de Naţional Sebiş cu 6-4). Programul imediat următor îl vom stabili în funcţie de deciziile care se vor lua marţi de către FRF, privitor la Liga a III-a” – a declarat antrenorul echipei CS Oşorhei, Călin Cheregi.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)