Mihai Giugiu, noul presedinte la FC Bihor si totodata al treilea actionar

2
Posted August 17, 2015 by Lucian Popa in Fotbal
Ciao restaurant - pizzerie

Mihai_Giurgiu_00Invitaţi în cadrul unei emisiuni tv, Mihai Giurgiu şi Mircea Fodor (foto), viitorul şi fostul preşedinte al clubului FC Bihor au făcut unele declaraţii care par să rezolve momentan situaţia clubului din Iosif Vulcan. Astfel, începând de marţi 18 august, FC Bihor va avea un nou preşedinte şi anume clujeanul Mihai Giugiu. El va fi votat de către AGA ca şiîn calitate de al treilea acţionar al clubului. Cu alte cuvinte activitatea în cadrul clubului FC Bihor va fi una normală, urmează ca noul acţionar să înceapă să pălătească actualele datorii. Cel mai probabil FC Bihor va disputa primul meci oficial în Cupa României, dată la care echipa va trebui să plătească o parte din datorii pentru a fi programată.

“Am început să investest în fotbal la Cluj în cadrul centrului de copii şi juniori. Am dorit să mă dezvolt afacerea şi să preiau un club de Liga a II-a pentru a putea să folosec jucătorii talentaţi cât mai sus.  Am avut o discuţe azi 17 august cu, dl.Cornel Popa preşedintele Consiluiul Judeţean Bihor cu toţii la masă, am găsit partea bună a căilor birocratice pentru a ajunge la un consens. Mâine 18 august va fi pe ordinea de zi a Adunării Generale a Asociaţiilor la FC Bihor să fie votat ca şi viitor preşedinte al AGA şi cel de-al treilea acţionar. Sunt optimist în ceea ce priveşte viitorul, să sperăm că lucrurile vor intra pe un făgaş normal. Este un risc mare, un risc foarte mare pentru mine. Îmi asum acest risc, pariul pentru mine este să fac un efort să preiau un club important cu ajutorul autorităţilor locale, care vor suporta toate cheltuielile clubului legate de activitatea la stadion. Afirm acum în premieră că de mâine sunt preşedinte la FC Bihor. Voi face drumuri mult mai dese la Oradea pentru a conduce, am aici pe Mircea Fodor care ştie situaţia. În momentul de faţă FC Bihor mai are nevoie doar de unii oameni care să ne ajute. Hotărâtoare a fost prima întâlnire cu Mircea Fodor a fost o posibilitatea de a construi ceva. Discuţia cu Cornel Popa a fost cea mai fructuoasă discuţie de până acum. Doresc ca într-un an jumate să închid toate dateoiile la club. Începem mutarea jucătorilor tineri către FC Bihor, punem pe picioare centrul de copii şi juniori, trebuie să ne focusăm pe lucurile astea.În momentul de faţă trebuie să echilibrăm lucrurile. Trebuie să începem să construim un grup” declara Mihai Giugiu.

La rândul său Mircea Fodor completa: “Sunt datorii la Federaţia Română de Fotbal şi Asociaţia Judeţeană de Fotbal Bihor, dar întâlnirea de luni 17 august va face la lucrurile să intre în normal. Ziua de azi este pentru mine o zi extraordinară. S-a realizat o nebunie, eu am crezut în ea. Legenda nu moare, asta e fericirea mea cea mai mare. Sperăm să scăpăm de chinurile din ultima perioadă. Nebunia mea a ajuns să de-a roade”.

foto: ebihoreanul.ro


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

  1.  
    un bihorean

    Incredibil…chiar nu ma mai asteptam…Doamne ajuta!…oricum era ultima sansa, sper sa mearga totul spre bine…Hai Bihoru’!…orice ar fi

Adauga un comentariu


(obligatoriu)