Mirel Radoi nu va sta pe banca cu Rosenborg!!!

0
Posted August 17, 2015 by Lucian Popa in Fotbal

mirel radoiCu doar 3 zile inaintea meciului tur din play-off-ul Europa League, cu Rosenborg, FC Steaua Bucuresti a primit o veste extrem de proasta. Mirel Radoi a fost suspendat de forul continental, iar clubul a fost amendat drastic!

UEFA a luat aceasta decizie deoarece, desi nu are licenta de antrenor, Mirel Radoi (foto) a stat pe banca echipei si a dat indicatii la partidele disputate pana acum in acest sezon al cupelor europene. Radoi a fost suspendat pana in momentul in care isi va lua licenta de antrenor si nu va mai avea voie sa stea in spatiul tehnic la partidele din Europa. De asemenea, Steaua a fost amendata cu suma de 50.000 de euro.

„Comisia de Etica si Disciplina a UEFA a luat urmatoarea decizie:

Conform articolului 11 (1) din Regulamentul Disciplinar al UEFA, Mirel Matei Radoi a fost suspendat si nu mai poate exercita nicio functie in staff-ul echipei Steaua, in competitiile europene, pana nu va indeplini criteriile prevazute in articolul 36, in conformitate cu articolul 40.1.b) al Regulamentului de Licentiere UEFA si de Fair Play Financiar. in particular, el nu va mai avea voie sa stea in zona tehnica in meciurile din competitiile europene, pana cand criteriile prevazute mai sus nu vor fi indeplinite. Clubul roman a fost amendat cu suma de 50.000 de euro„, se arata pe site-ul oficial al UEFA.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)