Anghel Iordanescu: “Nu trebuie sa le facem cadouri”

0
Posted September 6, 2015 by Lucian Popa in Fotbal

638343-607844-599119-550596-478880-alx6990-george-boroi-anghel-iordanescu-vizita-la-stadionLa conferinta de presa sustinuta duminica, la Mogosoaia, selectionerul Romaniei, Anghel Iordanescu, a vorbit din nou despre forta Greciei, echipa care a fost prezenta la Campionatul Mondial din 2014, tocmai dupa un baraj in care a eliminat Romania.

„Am mai spus-o si repet: intalnim cel mai valoros adversar din grupa, in ciuda a aceea ce se scrie si ce se spune. Lucreaza in favoarea spuselor mele valoarea individuala a jucatorilor greci, cluburile unde activeaza in Europa si sumele pe care au fost transferati. Sa nu uitam ca Grecia a fost prezenta la Campionatul Mondial, noi si celelalte echipe din grupa nu am fost. Au vreo 20 de jucatori la cluburi de peste hotare, dintre care, daca nu ma insel, 15 vin la Bucuresti. Trebuie sa fim concentrati si sa nu le oferim cadouri. Cei mai periculosi sunt jucatorii care joaca la echipele mari.„, a declarat Anghel Iordanescu.

„Cu Ungaria am facut o partida buna in mod special din punct de vedere tactic, am controlat jocul, am fost prezenti mai mult in jumatatea adversa de teren si am avut initiativa. Cred ca suntem cu totii de acord ca nu am avut hotararea si decizia la finalizare care sa ne aduca si victoria. M-au interesat punctele, din pacate nu am reusit sa castigam.„, a mai spus selectionerul Romaniei.

Grecia, una dintre favoritele grupei la inceputul preliminariilor, a venit la Bucuresti fara nicio sansa la calificare. Elenii au avut rezultate dezastruoase si, teoretic, nu ar mai avea pentru ce sa se bata.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)