Florin Birta: “A fost un turneu exceptional pentru noi”

0
Posted September 24, 2015 by Lucian Popa in Polo
Ciao restaurant - pizzerie

poloCSM Digi Oradea, de 9 ori consecutiv campioana a Romaniei, a mai facut un pas spre grupele Ligii Campionilor la polo pe apa masculin. Formatia antrenata de Kadar Kalman a incheiat pe locul doi grupa G din turul secund preliminar si va mai juca o „dubla” pentru a accede in cea mai importanta competitie europeana intercluburi.

In turul trei preliminar, care se va disputa dupa sistemul tur-retur in 3 si 17 octombrie, oradenii vor intalni pe OSC Budapesta.

„A fost un turneu destul de greu, asa cum ne asteptam, dar acum, la final, cand ne uitam la clasament, suntem de parere ca a fost un turneu exceptional pentru noi.

Obiectivul nostru a fost o clasare in primele doua locuri. In urma tagerii la sorti vom juca cu OSC Budapesta, tur – retur, si daca vom iesi invingatori vom juca in grupele Ligii Campionilor. Daca nu vom castiga dubla vom merge direct in sferturile Eurocup-ului„, a declarat presedintele sectiei de polo a clubului CSM Oradea si vicepresedinte al federatiei de specialitate, Florin Birta, la „Trafic Sport”.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)