Gica Popescu in conducerea Stelei. Vrajeala lui Gigi Becali

0
Posted September 17, 2015 by Lucian Popa in Fotbal

gica popescuGigi Becali a facut un anunt surprinzator. Patronul Stelei a anuntat ca Gica Popescu si MM Stoica se vor ocupa de conducerea Stelei dupa ce vor iesi din inchisoare.

„Am vorbit cu Mihai Stoica si mi-a zis ca se va ocupa el de echipa. Si alaturi de el o sa fie si Gica Popescu. A vorbit cu el si ei doi vor face totul la echipa. Se ocupa de jucatori si de transferuri, iar pe mine nu ma mai intereseaza. Nici declaratii nu mai dau. Vin doar la meci.

MM mi-a spus ca nu vor bani, decat in cazul in care vom intra in UEFA Champions League. Vom lua campionatul an de an si vom domina Liga 1.

Din ce am inteles de la Mihai, Popescu va iesi din inchisoare intr-o luna, iar el va iesi in trei luni”, a spus patronul ros-albastrilor la Sport.ro.

Gigi Becali are de executat o pedeapsa de 3 ani, o luna si 10 zile dictata in „Dosarul transferurilor”, in timp ce Mihai Stoica executa o pedeapsa de 3 ani si 6 luni in acelasi dosar.

„Baciul” (foto) a fost candidat la presedintia FRF, insa a fost condamnat la inchisoar chiar cu o zi inainte de alegeri.

Mihai Stoica era managerul Stelei in momentul incarcerarii, in martie 2014.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)