Kadar Kalman: “Munca de antrenor este mult mai complexa”

0
Posted September 14, 2015 by Lucian Popa in Polo
Ciao restaurant - pizzerie

kadarInvitaţi în cadrul unei emisiuni radio, Kadar Kalman şi Gheorghe Dunca antrenor şi respectiv căpitanul echipei de polo CSM Digi Oradea au vorbit deschis despre turneul al doilea din preliminariile Champion League, turneu care va avea loc în perioada 18-20 sepembrie în Italia la Verona. Aici orădenii vor juca cu CN Sabadell din Spania, SM Verona din Italia și Jadran Herceg Novi din Muntenegru.

Din păcate doar primele doupă echipe se vor califica mai departe, iar celelalte două formaţii care vor ocupa locurile trei şi respetiv patru  nu au şansa să mai joace nici măcar în Cupa LEN.

Kadar Kalman (foto) comenta: “Pentru mine personal nu este deloc uşor, trebuie să mă gândesc mult mai mult la antrenamente, Până acum m-am găndit ca jucător ce am de făcut, dar de acum trebuie să mă gândesc ca antrenor ce am de făcut, din multe puncte de vedere. De acum în colo eu sunt antrenorul echipei, trebuie să le transmit băieţilor ce au de făcut, eu îi cunosc bine pe ei, ei la fel pe mine. De acum eu le cer altceva, le cer lucruri mult mai stricte. În primul meci vom juca cu Verona, cu care am făcut egal la precedentul turneu. Cu cei de la Jadran Herceg Novi este o echipă foarte bună cu care am avut o pregăîtire comună de cinci zile şi care au mai adus doi jucători de echipă naţională. Duminică vor juca cu spaniolii, care au un campionat unde fiecare echipă poate să facă o surpriză, să câştige în faţa oricărui adversar. Deocamdată am avut doar trei meciuri oficiale, iar omogenitatea am mai putea dura un pic. Noi tot timpul avem obiectiv să câştigăm fiecare meci. iar obiectivul meu principal este să ajungem în grupele principale. Regulamentul s-a schimbat iar accesul în grupe va fi mai dificil. Referitor la Superligă, va fi un campionat intereasant în Superligă, Steaua şi Sportul sunt echipe mult mai bune ca şi anul trecut.

Gheorghe Dunca căpitanul echipei şi cel care este noul director de marketing al clubului avea să spună: “CSM Digi şi-a construit o reputaţie, avem noi resposabilităţi şi provocări în yuperligă şi Champions League. Imaginea echipei este schimbată mult în bine, iar logo-ul a fost modificat. O să avem noi idei în ceea ce priveşte viitorul echipei, Tombole, sesiuni de autografe şi fotografii cu publicul. referitor la viitorul campionat, va fi un an cu presiunea un pic, pentru că ne dorim campionatul cu numărul zece consecutiv. Vom face absolut tot ce este necesar pentru a câştiga. Sunt mulţumit de achiziţile clubului, atmosfera este una foarte bună, ne vedem de treabă. Ne aşteaptă o grupă dificilă,


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)