Nationala Romaniei, Campioana Europei tinuta in sah de selectionata municipiului Oradea

0
Posted September 18, 2015 by Lucian Popa in Fotbal
Ciao restaurant - pizzerie

008Baza Sportivă “Tineretului” din Oradea s-a dovedit a fi neîncăpătoare pentru iubitorii fotbalului şi nu numai vineri joi 17 martie. De la ora 21,00 pe terenul principal a avut loc un inedit meci de mini-fotbal, între seceţionata municipiului Oradea şi naţionala României. Înainte de debutul jocului a avut loc o scurtă ceremonie de premiere a invitaţilor precum şi a echipelor clasate pe pdium la precedentul campionat organizat la Baza Sportivă Tineretului. Au fost premiaţi printre alţii Ioan Onicaş preşedintele Federaţiei Române de Mini-fotbal (foto), Adrian Merca deputat, Liviu Ianţa comisar şef, Lucian Stance director adjunct al Liceului cu Program Sportiv “Bihorul” Oradea, Valer Vancea preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Bihor, Sandu Lungu luptător MMA precum şi formaţiile pe teren redus Liberty, Vasilică Puştiul, Real Ioşia sau AEK Oradea.

Într-un cadru select cele două echipe echipe au ascultat imnul naţional şi s-a trecut la treabă. naţionala României, venită la Oradea încă de joi a avut un lot de jucători de 13 sportivi. de partea cealaltă pentru municipiul Oradea au jucat 10 sportivi.

004Surrinzător Oradea a avut iniţiativa în debut, fostul internaţional român, Zeno Bundea reuşind să deschidă scorul. Partida s-a echilibrat, Vlad Gheţe a făcut minuni în poarta organizatorilor, în timp ce jucătorii naţionalei nu au avut antidot pentru Tibi Szeleşi, un jucător de excepţie pe teren redus. În cele din urmă cu o pregătire net superioară, naţionala a întors rezultatul în favoarea ei abia în partea a doua 2-1 după nenumărate tentative ratate.

În finalul jocului, Szeleşi a reuşit să restabilescă egalitatea după ce a trnsformat o lovitură liberă de la aproximativ 10 m. Aşadar remiză 2-2 între echipa naţională a României, de cinci ori consecutiv campioană europeană şi selecţionata municipiului Oadea care a dat o replică peste aşteptări. Vlad Gheţe se va deplasa cu naţionala în Croaţia unde va apăra poarta în jocurile de la Campionatul European.

România va juca vineri de la orele 17,00 cu Ungaria pentru ca în data de 19 septembrie de la aceeaşi oră să joace cu naţionala din Republica Moldova. În paralel va avea loc o competiţie rezervată exclusiv echipelor de amatori şi anume Cupa Bihorului. Alături de formaţii din Bihor vor fi prezente campioanele sau mai bine spus cele mai bune echipe de mini-fotbal din judeţele Arad, Timişoara, Satu Mare, Zalău, Maramureş sau Hunedoara.

Pentru selecţionata municipiului Oradea au jucat: Vlad Gheţe – Bundea, Fărcuţa, Pocean, Florin Lazăr, Sfîrlea, Iambor, Cuc şi Dan Indrieş.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)