Ros-albastrii isi propun prima victorie cu liderul la zi

0
Posted September 24, 2015 by Lucian Popa in Fotbal

004FC Bihor va susține următorul joc din campionat, sâmbătă, 26 septembrie, pe teren propriu, la Stadionul Iuliu Bodola, cu începere de la ora 11.00

În cadrul etapei a V-a a Ligii a II-a, Seria a II-a, FC Bihor va primi replica celor de la FCM Baia Mare, liderul la zi al clasamentului.

„În prezent, FCM Baia Mare este echipa momentului în Liga a II-a, din seria noastră. Au un moral foarte bun. Am văzut jocul lor din cupă, în care mi-au plăcut foarte mult cum au evoluat. Au arătat ca o echipă unită, cu relații de joc bine definite și suntem conștienți că ne va fi foarte greu sâmbătă. Noi trebuie să câștigăm însă meciul, să demonstrăm că suntem pe o pantă ascendentă, care să ne facă să sperăm la un viitor în care să acumulăm cât mai multe puncte. Sper ca noii veniți să-și aducă aportul la succesul echipei”, a declarat antrenorul formației orădene, Gheorghe Silaghi.

Tehnicianul echipei FC Bihor se confruntă cu câteva probleme de lot înaintea disputei de sâmbătă, Țoca și Novak sunt accidentați, iar Chira este incert. Bihorenii pot profita de obosala acumulată a maramureenilor care vor veni la Oradea cu gândul de a nu pierde. Totul dar ansolut totul depinde de echipa organizatoare care ar putea fără probleme obţine prima victorie.

În clasament, după patru etape, FC Bihor ocupă locul XIII, cu un punct, iar FCM Baia Mare se situează pe prima poziția, cu 10 puncte.
Maramureșenii s-au calificat miercuri însă și în optimile de finală ale Cupei României, după ce au eliminat prim-divizionara FC Voluntari.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)