Trial organizat de FRF pentru juniorii romani din Italia

0
Posted September 8, 2015 by Lucian Popa in Fotbal
Ciao restaurant - pizzerie

trialFederatia Romana de Fotbal a comunicat, pe siteul oficial, ultimele noutati despre actiunea de selectie pentru juniorii romani din Italia, care va avea loc in a doua jumatate a lunii septembrie.

FRF organizeaza la Roma, in perioada 18-20 septembrie 2015, o actiune de selectie pentru echipele nationale de juniori, la care sunt invitati tinerii romani care evolueaza in Italia.

Actiunea din Italia este a patra de acest gen organizata pe parcursul ultimului an calendaristic de Departamentul de Scouting al FRF, dupa cele pentru juniorii romani din Spania (15-16 octombrie 2014), Ungaria (17-19 noiembrie 2014) si Germania si Benelux (24-26 aprilie 2015).

Trialul pentru echipele nationale de juniori ale Romaniei va avea loc pe terenul de fotbal situat la urmatoarea adresa din Roma: Mancini Park Hotel, Via di Valleranello 67, 00128 Mostacciano (langa hotelul Mancini Park.

Programul final al trialului de la Roma va fi urmatorul (din motive ce tin de numarul juniorilor inscrisi pana acum, jucatorii Under 18 si Under 19 vor fi chemati in prima zi, vineri dupa-amiaza, iar jucatorii Under 14 si Under 15 se vor prezenta in ultima zi, duminica dimineata):

►Vineri, 18 septembrie, intre orele 16-20: juniorii Under 18 si Under 19 (nascuti in anii 1998 si 1997); participantii sunt rugati sa se prezinte la adresa de mai sus la ora 14:00.

►Sambata, 19 septembrie, intre orele 16-20: juniorii Under 16 si Under 17 (nascuti in anii 2000 si 1999); participantii sunt rugati sa se prezinte la adresa de mai sus la ora 14:00.

►Duminica, 20 septembrie, intre orele 10-12: juniorii Under 14 si Under 15 (nascuti in anii 2002 si 2001); participantii sunt rugati sa se prezinte la adresa de mai sus la ora 09:00.

Modalitatea de inscriere pentru participarea la trialul de la Roma

Toti cei care vor sa participe la actiunea de selectie pentru echipele nationale de juniori ale Romaniei trebuie sa se inscrie trimitand un e-mail lui Catalin Parfene, de la Departamentul de Scouting al FRF, la adresa catalin.parfene@frf.ro. Mail-ul trebuie sa contina, pentru fiecare junior care doreste sa se inscrie, urmatoarele informatii: numele si prenumele, anul nasterii, clubul la care evolueaza, postul (posturile) pe care joaca si un numar de telefon (personal sau al parintilor).

Jucatorii au obligatia de a se prezenta la trialul de la Roma cu echipament sportiv, cu un act de identitate si cu acordul scris al clubului legat de participarea lor la actiunea de selectie a FRF, indiferent daca au apucat sau nu sa trimita mail-ul de inscriere si indiferent daca au primit sau nu faxul/scrisoarea de convocare. Totodata, jucatorii trebuie sa prezinte si o adeverinta medicala care sa ateste ca sunt apti pentru activitate sportiva.

Proiectul indeplineste obiectivul specific 1.1 din Planul Strategic pentru Dezvoltarea Fotbalului din Romania 2015-2020, ”Dezvoltarea fotbalului juvenil si cresterea numarului de practicanti, avand in planul de actiuni ”Cresterea numarului de jucatori de elita identificati prin activitatile de scouting intern si extern”.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)