Campionatul judetean de tir cu arcul isi va desemna castigatorii!!!

0
Posted October 5, 2015 by Lucian Popa in Altele sporturi

IMG_6710După patru etape şi răsturnări de situaţie în clasamentul pe cluburi, Campionatul Judeţean de tir cu arcul se apropie de final. Sîmbătă 10 octombrie, în Parcul Cetăţii, va avea loc tradiţionala Cupa Cetăţii \ Cupa Toamnei Orădene, urmată de finala Campionatului Judeţean. Asociaţia Judeţeană de Tir cu Arcul Bihor este singura de acest fel din ţară care organizează un campionat judeţean.

Competiţiile sînt deschise tuturor categoriilor (seniori \ senioare, juniori \ junioare, cadeţi \ cadete, copii\ copile) diviziilor de arc (arc tradiţional primitiv, replică istorică, modern, arc barebow, arc olimpic, arc compound). Se trag două runde, distanţele fiind organizate sub formă de traseu cu staţii diferite, pe aceeaşi linie de tragere. Se trag cîte 1-3-5 sageti pe fiecare staţie de tragere. La şedinţa tehnică se pot face modificări ale sistemului de tragere, cu acordul căpitanilor de echipă. Participanţii vor fi îmbrăcaţi în costume tradiţionale, cu accesorii specifice. În clasamentul pe cluburi, după primele trei etape, conduce Nomad Archery cu 231 de puncte, urmat de Redpoint Oradea 178 puncte şi de White Lion cu 156 de puncte. Cu sprijinul Primăriei Oradea, DJST Bihor, Rivolto Cons, Top Press şi Bene, acesta este al doilea an în care se organizează Campionatul Judeţean sub egida Asociaţiei Judeţene de Tir cu Arcul Bihor.

Anul acesta, Primăria Oradea asigură medaliile pentru Cupa Cetăţii \ Cupa Toamnei Orădene, iar finaliştii Campionatului Judeţean vor fi premiaţi cu trofee din ceramică, lucrată, colorată şi smalţuită manual. Trofeele sînt executate de elevii Liceului de Arte Oradea, partener al Asociaţiei Judeţene de Tir cu Arcul.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)