Simona Halep pur si simplu “demolata” de Maria Sarapova

1
Posted October 27, 2015 by Lucian Popa in Tenis

sarapovaMarţi 27 octombrie, Simona Halep cea mai bine clasată jucătoare din România a susţinut cea de-al doilea meci din cadrul grupei Roșii de la Singapore la Turneul campionatelor la tenis de câmp. Adversară i-a fost Maria Şarapova (foto), a treia jucătoare a lumii. Din păcate pentru ea românca a fost depăşită clar la toate capitolele de adversară.

Rusoaica a reuşit să-şi adjudece la mare luptă primul set, reuşind break-ul exact când era nevoie de el. S-a mers cap la cap, până la 4-4 atunci când Şarapova şi-a adjudecat serviciul şi în cele din urmă a făcut break-ul. A fost 6-4 în favoarea Mariei Şarapova.

A urmat setul al doilea în care Simona Halep nu a reuşit să facă faţă unui joc extrem de bine gândit al sportivei din Rusia. În cele din urmă Maria Şarapova a condus cu scorul de 5-1. Simona Halep a făcut break-ul dar a fost prea puţin şi s-a apropiat la doar două ghemuri. 5-3. Românca a reuşit să revină în meci reuşind un nou break. 5-4. Din păcate nu a fost deajuns, Şarapova a reuşit să se impună cu un dublu 6-4, 6-4.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

Un comentariu


  1.  

    trebuie sa fim realist rusoiaca si serena sunt cu mult peste simona halep in momentul de fata

Adauga un comentariu


(obligatoriu)