CSM Oradea obligata sa-si respecta blazonul in fata rivalei din capitala

0
Posted November 19, 2015 by Lucian Popa in Polo
Ciao restaurant - pizzerie

polo bunPoloiștii de la CSM Digi Oradea vor primi în acest sfârșit de săptămână, vineri și sâmbătă, replica echipei Steaua București în cea mai dificilă dublă din noul sezon intern, în derby-ul campionatului Superligii Naționale. De fapt, se vor întâlni cele mai bune echipe ale polo-ului românesc, care au fost însă și protagonistele finalei din precedenta ediție a campionatului național.
Meciurile, înscrise în runda a VII-a, ultima a turului Superligii Naționale, ediția 2015-2016, vor fi găzduite de Bazinul Olimpic Ioan Alexandrescu și vor fi televizate. Vineri, primul joc va debuta de la ora 18:30, iar sâmbătă, cel de-al doilea, de la ora13:00.
De precizat faptul că ambele formații vin după 12 victorii, obținute în tot atâtea partide disputate. Fiecare a învins de câte două ori celelalte șase protagoniste ale campionatului și își împart, la egalitate de puncte, primele două poziții ale ierarhiei la zi.
„Ne așteaptă o dublă dificilă cu Steaua”, a declarat jucătorul Gheorghe Dunca, având în vedere și faptul că formația pregătită de antrenorul Kalman Kadar va susține vineri și primul meci după eșecul suferit în prima manșă a sferturilor de finală din EuroCup, în Croația, scor 9-14 cu Mornar. În schimb, însă, Steaua nu a jucat niciun meci oficial în ultimele două săptămâni.
„Practic, vor fi cele mai importante meciuri pentru noi pe plan intern. Venim după un eșec aspru în Liga Campionilor, de la Mornar Split, dar totodată am avut timp o săptămână la dispoziție ca să ne pregătim pentru aceste două meciuri. Eu îi simt pe băieți că suntem pregătiți și facem tot posibilul să câștigăm aceste două meciuri”, a declarat, la rândul său, antrenorul Kadar Kalman.
Intrarea spectatorilor la cele două jocuri va fi liberă!


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)