Gica Popescu va continua sa investeasca in fotbal

0
Posted November 26, 2015 by Lucian Popa in Fotbal
Ciao restaurant - pizzerie

gica popescuGică Popescu aşteaptă în aceste zile să-i vină în scris motivarea eliberării sale condiţionate pentru a afla exact cît timp nu are voie să ocupe vreo funcţie oficială în fotbal.

Fostul căpitan al naţionalei României, Gică Popescu se odihneşte în aceste zile în sînul familiei sale după ce pe data de 4 noiembrie a fost eliberat condiţionat din penitenciarul Jilava. Deşi nu va avea voie în mod singur să ocupe o perioadă o funcţie de conducere în fotbal, totuşi FANATIK.RO a aflat că „Baciul” (foto) nu a putut să stea prea mult departe de acest fenomen.

„La două zile după eliberare s-a dus la Craiova”
Ce s-a întîmplat? Ei bine, după ce a stat doar două zile cu familia în Bucureşti, după ce a fost eliberat de la Jilava, „Baciul” s-a dus direct la Craiova acolo unde a vrut să afle ultimele noutăţi şi date legate de Şcoala sa de fotbal. „Dacă Gică Popescu nu era, vă asigur că Şcoala lui de fotbal era închisă de mult timp. Însă omul asta iubeşte prea mult fotbalul, iar în perioada în care a fost arestat a băgat peste 100.000 de euro în şcoala sa, doar ca acesta să aibă resurse să îşi continue activitatea atît timp cît el se află după gratii. Nu ştiu dacă alţii, care s-ar fi putut afla în locul său, ar fi făcut aşa ceva”, şi-a început discursul.

După ce s-a întors din Spania a decis: „Schimbăm tot!”
În continuare, sursa respectivă a dezvăluit care este următorul plan al lui Gică Popescu. „El a fost la Craiova, iar apoi a fost plecat cîteva zile în Spania. Cînd s-a întors a decis să trebuie să investească aproximtativ 500.000 de euro la Şcoala sa de fotbal. A hotărît să fie renovate toate clădirile din complexul Şcolii de fotbal, să fie schimbate gazoanele terenurilor de joc şi de antrenamente, să fie cumpărate mobiliere noi peste tot, îmbunătăţiri la sala de forţă şi nu în ultimul rînd să fie cumpărate echipamente noi de iarnă şi mingii. La şcoala lui Gică Popescu sînt peste 150 de copii”, a încheiat sursa respectivă.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)