O noua disputa, cu formatia vizitatoare ca favorita

0
Posted November 19, 2015 by Lucian Popa in Fotbal

FC Bihor - UTA Arad_3FC Bihor va susține următorul joc din campionat sâmbătă, 21 noiembrie, de la ora 11,00 pe teren propriu, la Stadionul Iuliu Bodola.

În cadrul etapei a XV-a, a doua a returului, din Seria a II-a a Ligii a II-a, formația orădeană va primi replica echipei Olimpia Satu Mare.

Partida va opune echipele situate pe poziția a VII-a, Olimpia Satu Mare, cu 22 de puncte, și poziția a XI-a, FC Bihor, cu 13 puncte.

Echipa din Satu Mare vine după o victorie „la masa verde”, cu Metalul Reșița, în timp ce FC Bihor a jucat în runda anterioară la Mioveni, unde a cedat cu 0-4.

„Urmează un nou hop, cu o echipă care dorește să ajungă în play-off. Acum, etapele rămase pentru noi sunt foarte, foarte grele, prin prisma adversarelor, echipe cu obiective clare de a promova, cu bugete pe măsură și liniștea necesară. Noi ne confruntăm cu ceva probleme medicale, jucători importanți pentru noi, dar indiferent cine va intra, va avea aceeași dorință, să iasă de pe teren cu capul sus, mulțumiți că au făcut tot ceea ce le-a stat în putință pentru a obține un rezultat bun. Sper și de această dată ca publicul să fie alături de noi, precum s-a întâmplat la meciul cu Gaz Metan Mediaș, când realmente l-am simțit pe teren. Noi suntem mândri de ei, de suporterii noștri și ăi așteptăm la meci”, a declarat antrenorul echipei FC Bihor, Dan Mănăilă.

Și președintele clubului orădean, Mircea Fodor, face apel la publicul spectator, suporterii formației FC Bihor să vină la acest meci, „Indiferent de timp, pentru că am înțeles că se anunță un timp mai neprietenos, dar este nevoie să fim alături de băieți și de această dată, într-un meci important”.

De precizat că prețul de intrare la meci costă, ca de obicei, 10 lei, doar copiii sub 14 ani urmând a avea intrarea liberă. La acest joc, de la casele de bilete vor putea fi achiziționate însă și fulare în culorile și cu însemnele clubului FC Bihor (numărul acestora este însă limitat).


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)