Probleme serioase de lot pentru ros-albastrii, inaintea jocului de la Mioveni

0
Posted November 13, 2015 by Lucian Popa in Fotbal

bihaci 2FC Bihor va susține următorul joc din campionat sâmbătă, 14 noiembrie, de la ora 11, la Mioveni.

În cadrul etapei a XIV-a, prima a returului, din Seria a II-a a Ligii a II-a, formația orădeană va servi replica echipei locale, CS.

Partida va opune echipele situate pe poziția a VI-a, CS Mioveni, cu 21 de puncte, și poziția a XI-a, FC Bihor, cu 13 puncte.

Echipa din Mioveni vine după un succes clar, repurtat miercuri cu scorul de 4-0, tot pe teren propriu, în fața celor de la Metalul Reșița. În schimb, FC Bihor a jucat în runda intermediară din această săptămână la Cluj, cu Universitatea, unde a pierdut cu scorul de 0-2.

„Plecăm cu jumătate de oaste, căpitanul nostru este și și suspect de fisură de metatarsian. Țoca și Lorincz sunt și ei accidentați și nu pot face deplasarea. Prin urmare, va trebui să muncim de două ori mai mult pentru a completa aceste absențe. Ne simțim un pic frustrați, pentru că jucăm bine, chiar foarte bine, avem atitudine și ne lipsește concentrarea și un pic de șansă la finalizare, ca să nu mai vorbesc de lipsă de experiență. Nu vom renunța până în ultima secundă a ultimei etape, din 5 decembrie, nici la luptă, nici a ne pregăti cu demnitate”, a declarat antrenorul echipei FC Bihor, Dan Mănăilă.

Echipa orădeană se va deplasa la Mioveni, vineri, de la ora 10.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)