Cristian Achim: “Nu am fost surpris de jocul prestat de adversar”

0
Posted December 17, 2015 by Lucian Popa in Baschet

achimCristian Achim, antrenorul echipei CSM CSU Oradea, a participat la o conferință de presă ce a urmat meciului susținut la Sala Constantin Jude, în compania lui BC Timișoara. Tehnicianul roș-albaștrilor (foto) a vorbit despre eșecul suferit în fieful formației bănățene.

“Am întâlnit un adversar foarte periculos. Știam că valoarea jucătorilor echipei timișorene este ridicată. Timișoara se situează pe un loc nemeritat din punct de vedere al valorii colective a grupului de aici. Știam de ce sunt în stare acești jucători.

Nu am fost surprins de jocul prestat de adversar. Pur și simplu au marcat foarte mult și foarte bine. Cred că a fost primul meci foarte bun al Timișoarei. Similar jocului cu Steaua, am încasat un număr foarte mare de coșuri de la distanță cu un procentaj foarte ridicat. Pe de altă parte, noi ratăm foarte multe libere.

Pe parcursul acestui meci, ca și pe parcursul oricărui meci, intervin foarte mulți factori care decid sau înclină balanța într-o direcție. Accidentarea lui Barnette a contat într-o oarecare măsură, dar nu este singurul aspect.

În pofida acestui rezultat, condițiile și obiectivul inițial rămân aceleași. Este vorba despre obținerea unuia dintre primele șase locuri la încheierea primei faze a sezonului regulat.”


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)