CS Crisul Oradea si-a premiat performerii din 2015. Inotatorii fac legea

0
Posted December 18, 2015 by Lucian Popa in Altele sporturi

inotSala Forum a Hotel Continental din Oradea a găzduit joi 17 decembrie o nouă festivitate de premiere. A fost vorba de sportivii de la CS Crişul Oradea care au avut un 2015 destul de bun. Ionel Bungău (foto) director general, alături de Titi Frenţ şi Alina Popa directori adjuncţi au fost o gazdă primitoare pentru sportivi, invitaţi şi performeri.

Cum era de aşteptat echipele de polo juniori I, II şi III au fost premiate pentru performanţele lor, dar şi echipele de fete junioare şi senioare. De asemenea antrenorii acestora Cosmin Goina, Ciprian Câmpeanu, Eugen Băjenaru, Zoltan Orbai şi Liviu Garofeanu. Aşa cum se obişnuieşte o parte dintre colaboratorii clubului au primit plachete printre care Florin Birta director al CSM Oradea, Iocob Hanţiu director al CSU Oradea Iosif Korodi inspector din cadrul DJST Bihor şi Virgil Pleşca antrenor fedela al secţiei de polo.

La sporturile neolimpice karateka Patricia Poleac şi Bianca Judea (antrenor Mezei Tunde) au urcat pe podium în timp ce sportiva anului 2015 a fost declarată Mădălina Pantea de la Sambo (antrenor Georgiana Pantea sora ei).

ionel bungauÎntr-un clasament al sporturilor olimpice, s-au făcut remarcaţi printre alţii boxerii Ionel Oşvat şi Daniel Cotuna (antrenor Mihai Mikloş), judoka David Daniela şi Denisa Benţe (antrenor Olimpia Ianc), Cristian Meheş atletism (antrenor Adalbert Meheş).

Pe treapta a treia a podiumului a urcat înotătorul Mihnea Dăscălescu (antrenori Geta Schier şi Jolt Ileş), cel care a reuşit să doboare două vechi recorduri naţioanle la copii şi anume în probele de 100 şi 50 m bras.

Pe locul al doilea s-a situat Huszar Ingrid (foto) de la aceeaşi secţie cea care a fost de patru ori campioană naţională la cadeşi şi anume în probele de 100 şi 200 m bras, 100 m libe rşi 200 m mixt. Ea a fost absentă pentru că s-a aflat la Piteşti unde au avut loc Campionatele Naţionale de Poliatlon. Huszar Ingrid a urcat din nou pe podium.

Prima poziţie i-a revenit la fel ca şi în 2014 înotătoarei Ioana Buzlea, cea care a fost şase luni accidentată. La ultima întrecere oficială importantă Ioana Buzlea (foto) a urmat pe treapta a treia a podiumului la tineret în probele de 50 şi 100 m bras, dar a câştigat argintul la juniori în probelem de 50 şi 100 m bras.

Interesant un aspect deloc de neglijat, într-un clasament al Federaţiei Române de Polo pentru anul 2014, CS Crişul Oradea se află pe prima poziţie cu 58,11 puncte în faţa celor de la Steaua Bucureşti 31,49 puncte, Dinamo Bucureşti 30,07 puncte şi CSM Oradea cu 30 puncte. Asta în condiţiile în care CS Crişul a punctat la toate categoriile de juniori şi la fete, în timp ce celelalte cluburi nu au asemenea secţii.

 


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)