Karateka de la King-Do Lions Oradea, la moment de cinste

0
Posted December 21, 2015 by Lucian Popa in Altele sporturi

DSC_0135241 medalii in 2015, adjudecat de leii clubului orădean

Hotel Forum Continental a găzduit Gala premiilor King do-Lions Oradea, la care gazda evenimentului, președintele clubului Andreea Ganea i-a avut invitați dl. Raul Tudorică (antrenor SKT U.A.M.T.-U. Agora) și fostul președine al clubului actual vicepreședinte al Federației Române de Sporturi Marțiale Coreene dl. Tulkos Romeo.
Gala premiilor a început cu citirea mesajului președintelui federației dl. Mircea Mntean , care din păcate nu a putut fi prezent la eveniment, însa a ținut să felicite atât vechea cât și noua conducere a clubului pentru totala implicare în promovarea federației prin evenimentele organizate în Oradea, subliniind că în urma rezultatelor competițiilor naționale și internaționale Clubul Sportiv King do-Lions își poate atribui titlul onorific de cel mai bun club al federației din anul 2015.
După acest mesaj, a urmat raportul de activitate al celor doi președinti Romeo Tulkos dând citire raportului de activitate pe prima jumătate a anului , până când deținea funcția de președinte, urmând ca Andreea Ganea să continue acest raport. Din bilanțul clubului reiese că în acest an sportivii clubului au obținut 49 locuri I, 34 locuri II și 17 locuri III la competițiile cu caracter național, iar la competițiile internaționale și-au adjudecat 66 locuri I, 40 locuri II și 35 locuri III, astfel ei au urcat nu mai puțin de 241 ori pe primele trepte ale podiumului. De asemenea clubul a obținut în total 5 cupe în clasamentele generale ale competițiilor , de 3 ori locul I și de două ori locul II.
În acest an 5 dintre sportivii clubului au fost declarați cei mai buni sportivi ai competiției: Andreea Ganea la Openul Slovaciei și la Cupa Internaționala de Vară, Antoniu Irimuș la Openul Slovaciei, Edina Muresan la Cupa „Best of the best”-Cehia, David Muresan la Cupa Internațională de Vară și la Cupa Internațională VII.Lehel Vezer-Ungaria și nu în ultimul rând, Bogdan Gug la Cupa VII. Lehel Vezer-Ungaria.
Romeo Tulkos în discursul său a felicitat noua conducere a clubului asigurându-i de întregul său sprijin, subliniind faptul că ceea ce îi face atât de puternici ca și club este faptul că au rămas mereu uniți. De asemenea a amintit că în 2016 vor participa cu echipa națională la Campionatul European al Uniunii Internaționale de Taekwon-do ITF în perioada 3-7 februarie din Ungaria, dar și la Campionatul European din 11-17 aprilie din Grecia, organizat de Federația Europeană de Taekwon-do ITF (E.I.T.F.). Clubul va organiza în perioada 12-14 februarie 2016 Campionatul național, iar în 4-6 martie primul Turneu Open de Taekwon-do ITF Clasa A.
Președintele clubului Andreea Ganea , i-a acordat titlul de președinte de onoare al clubului, fostului președinte care a condus timp de 17 ani acest club, astfel Romeo Tulkos începând de azi pe lângă funcția de antrenor al clubului este și președintele onorific al acestuia. Dupa acest moment Andreea Ganea a răsplătit sportivii clubului care au participat în acest an la competiții , cu diplome, acest moment fiind urmat de desemnarea celor mai buni sportivi ai clubului. La secțiunea copii , sportivul anului 2015 a fost desemnat David Sferle (47 puncte), urmat de Răzvan Cotuț (39 puncte), locul III fiind ocupat de sportiva Edina Muresan (38 puncte). Secțiunea de juniori/seniori în urma punctajelor l-a dat sportiv al anului pe David Muresan (64 puncte), pe locul II fiind situată Camelia Ionescu (59 puncte), iar pe locul III s-a clasat Bogdan Gug cu 33 puncte.
În incheiere, urând tuturor prezenți, sărbători fericite, bucurie, liniște sufletească și prosperitate, președintele executiv al clubului Andreea Ganea a declarat anul competițional 2015 inchis.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)