Lucian Bute isi invita fanii sa fie alaturi de el

0
Posted December 25, 2015 by Lucian Popa in Altele sporturi

140114-bute-pascal-bute-1024Pugilistul Lucian Bute (foto) a notat, pe pagina sa de Facebook, că deşi a fost învins în luna noiembrie de James DeGale, într-un meci în care avea şansa de a redeveni campion mondial, este satisfăcut de progresul său din acest an şi optimist pentru 2016.

Lucian Bute: Sunt satisfăcut de progresul carierei mele în acest an şi optimist pentru 2016
“Mă bucur în aceste zile de Sărbătorile de iarnă şi îmi fac bilanţul anului 2015, poate cel mai bun după 2011. Chiar dacă pe 28 noiembrie am pierdut a doua şansă să devin Campion Mondial, personal sunt satisfăcut de progresul carierei mele în acest an şi sunt optimist pentru 2016. Vă urez tuturor Crăciun Fericit şi vă invit mâine, 25 decembrie la ora 18.00 (ora României) aici pe pagina mea să vizionaţi primul episod din serialul “LUCIAN BUTE – A DOUA ŞANSĂ” realizat cu 2 săptămâni înainte de meciul cu James DeGale pentru Titlul Mondial”, a scris Bute.

Pugilistul Lucian Bute a fost învins de James DeGale, prin decizia unanimă a arbitrilor, într-un meci disputat la sfârşitul lunii trecute, la Quebec, britanicul rămânând astfel deţinător al centurii de campion IBF la categoria supermijlocie.

Lucian Bute a deţinut şi el centura IBF, pe care a pierdut-o în favoarea lui Carl Froch, în mai 2012. Bute, 35 de ani, 32 de victorii, două înfrângeri, 25 KO, boxase ultima dată în august, când l-a învins, la Montreal, pe italianul Andrea Di Luisa.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)