Preturi destul de mari la partida inaugurala a CE din 2016

0
Posted December 15, 2015 by Lucian Popa in Fotbal

FOTBAL - PRELIMINARII CE 2016 - ROMANIA - FINLANDARomania va juca in meciul de deschidere la Euro 2016, impotriva Frantei, tara organizatoare. Acest lucru nu este deloc un avantaj pentru romanii care vor sa vada live selectionata lui Anghel Iordanescu, deoarece preturile biletelor sunt de trei ori mai scumpe decat la restul partidelor din grupe!

Astfel, pentru un bilet de categoria a 4-a, cea mai ieftina, romanii vor fi nevoiti sa achite 75 de euro! Asta in timp ce la restul meciurilor din grupe, un bilet costa 25 de euro la aceasta categorie. In plus, pretul pentru un bilet la categoria 4 la finala este doar putin peste cel de la Franta – Romania, adica 85 de euro.

La categoria a treia, pretul pentru un bilet la Romania – Franta este 195 de euro, la categoria a doua ajunge la 395 de euro, iar pentru categoria 1 pretul oficial este de nu mai putin de 595 de euro.

Într-o altă ordine de idei, prin influenţa lui Vassaras preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor din România, arădeanul Ovidiu Hategan va fi delegat la Euro 2016!


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)