Sportivii universitari au fost premiati in cadrul festiv. Francesca Pop sportiva anului

0
Posted December 18, 2015 by Lucian Popa in Altele sporturi
Ciao restaurant - pizzerie

francescaAn de an în perioada Sărbătorilor de Iarnă a vremea premierelor. Chiar dacă sunt rezultate bune sau mai puţin bune, conducerea diferitelor cluburi sportive îşi face datoria şi anume premiază performanţa. Miercuri 16 decembrie Sala Polivalentă a Universităţii din Oradea a fost gazda premierii celor mai buni sportivi universitari în anul 2015. Ca de obicei în ultimii ani, gazdă a fost din nou Iacob Hanţiu director al CSU Oradea. Printre invitaţii de marcă s-au aflat Constantin Bungău rector al Universităţii din Oradea, Sorin Curilă şi Mariana Prada prorectori, Florin Birta şi Nicuşor Vaşadi, director respectiv director sportiv al CSM Oradea, Ionel Bungău director al CS Crişul Oradea, Lucian Stance director adjunct al Liceului cu Program Sportiv “Bihorul” Oradea, Sandu Ilieş şi Paul Dragoş decan şi respectiv prodecan al Facultării de Geografie, Turism şi Sport, Iosif Korodi din partea Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Bihor, Şerban Sere managerul secţiei de baschet a CSM Oradea şi alţii.

gimnasTrebuie precizat că la ora actuală CSU Oradea are 21 de antrenori, dintre care doar doi cu normă întreagă, doi cu jumătate de normă şi 17 pe bază de valuntariat. Prima dată a avut loc premierea colaboratorilor celor de la CSU Oradea, reprezentanţilor presei locale dar şi a tuturor antrenorilor.

Au fost premiate jocurile de echipă şi anume handbal feminin, Volei feminin, baschet feminin şi baschet masculin. Ca şi laureaţi pe podium s-au aflat la sporturile olimpice Sergiu Perţe atletism (antrenori Mariana şi Virgil Preda), Sebastian Bleje (tir antrenor Adriana şi Vasile Leţ), Costică Mureşan atletism, Eliza Molnar tir. În cele din urmea cea mai bună sportivă a CSU Oradea în 2015 în sportul olimpic a fost declarată Francesca Pop (foto alături de Iacob Hanţiu) de la tir, dublă campioană naţională de senioare, componentă a lotului naţional şi olimpic.

Într-un clasament al sportirilor neolimpice s-au remarcat Martina Lupu de la fitness, Stefania Ardelean karate kyokushin, Delia Neag fitnes, Ştefan Moş, Viviana Chirilă şi în cele din urmă cel mai bun sportiv la sporturile neolimpice Marius Ilaş de la karate.

oviAtmosfera a fost întreţinută de micuţele sportive de la secţia de himnastică ritmică antrenori Anca Sabău şi Adriana Bulz dar şi o interesantă demonstraţie de karate coordonată de Marius Ilaş, pentru ca seara după-amiaza să se încheie ca de obicei cu ciocnirea unui pahar de şampanie.

Foto: ovipop.ro


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)