Surpriza de proportii, Oradea invinsa la Timisoara!!!

0
Posted December 16, 2015 by Lucian Popa in Baschet

basc SONY DSCÎn cadrul etapei a XIII-a a Ligii Naţionale de baschet masculin, CSM – CSU Oradea a jucat miercuri 16 decembrie la Timişoara în Sala Constanti Jude cu Baschet Club din localitate. Surprinzător deşi porneau cu prima şansă, orădenii au fost în cele din urmă nevoiţi să se recunoască învinşi de o echipă mult mai ambiţioasă care şi-a dorit mai mult victoria. În cele din urmă gazdele au reuşit să se impună mai mult decât surprinzător cu scorul de 89-84 (20-23, 19-22, 24-11, 26-28). Din păcate pentru ei bihorenii au cedat total în sfertul al treilea tunci când bănăţenii au făcut diferenţa. Este inadmisibil sa joci la Timişoara în faţa unei echipe cu reale probleme şi să nu poţi să te concentrezi la maximum în vederea obţinerii victoriei. Mai mult Vujadin Subotic, jucătorul care a fost concediat de orădeni a avut o prestaţie peste aşteptări practic răzbunându-se pe fosta lui echipă.

Din nou orădenii au avut probleme la aruncările de la distanţă, în condiţiile în care au primit nu mai puţin de 14 aruncări din 26 posibile în timpă ce ei au marcat doar 1/3 încercări şi anume 10/30.

Cei mai buni marcatori ai partidei au fost Subotic 24 puncte, Dapa 21 Dundjerski 18 de la gazde, Mandache şi Markovic fiecare câte 14 puncte, Nuhanovic 12 puncte Franklin şi Paşca câte 9 fiecare.

 


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)