Voleiul bihorean la nivel juvenil, continua traditia

1
Posted December 3, 2015 by Lucian Popa in Volei

voleiLa finele lunii noiembrie a avut loc a 8-a editie a Cupei Voley juniors în organizarea celor de la LPS Bihorul Oradea şi a Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Bihor.

Competiţia s-a desfăşurat pe două categorii de vârstă şi anume mini volei si juniori I, unde au fost 4 echipe: CSŞ BegaTimisoara, Pro Volei Arad, CSŞ Blaj si Lps Bihorul. La categoria mini volei s-au înscrie echipele: Kunhegyes Ungaria, CSŞ Avram Iancu Stei, Arad Westar si LPS Bihorul.

După disputarea tuturor meciurilor, clasament  la prima categorie şi anume juniori I a arătata stfel:

1.LPS Bihorul,2.CSŞ Bega Timisoara,3.CSŞ Blaj si 4 .Pro Volei Arad.

La mini volei:1.CSŞ Avram Iancu Stei,2.LPS Bihorul,4.Kunhegyes Ungaria.

“A fost un antrenament bun din toate punctele de vedere pentru toate echipele, meciuri echilibrate si cu mult suspans, sala a fost plina de parinti,colegi,prieteni carora le multumesc pentru sustinere.
Sunt foarte multumit de aceasta a 8-a editie a Cupei ,la fel de multumiti au fost si sportivii si antrenorii echipelor, iar pe aceasta cale tin sa multumesc DJST Bihor care au fost alaturi de noi an de an,cu cupe, medalii, trofee si tricouri,si nu in ultimul rand European Drinks si Transilvania general import export pentru pachetelele sportivilor” a declarat Kovacs Zoltan antrenorul celor de la LPS Bihorul Oradea şi principalul organizator al competiţiei.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

Un comentariu


  1.  
    Eu

    Dacă toate ziarele, scrise sau online, ar scrie despre voleiul orădean și bihorean acesta ar fi mult mai vizibil și s-ar putea vorbi și de echipă de seniori….
    Mulțumim Lucian Popa

Adauga un comentariu


(obligatoriu)